В забележителен развой на събитията Карл Ерик Ринш, режисьор на

...
В забележителен развой на събитията Карл Ерик Ринш, режисьор на
Коментари Харесай

Режисьорът на научнофантастична поредица на Netflix печели $27 милионa от Dogecoin – Нов алткойн с потенциал за пасивен доход привлича вниманието

В незабравим процес на събитията Карл Ерик Ринш, режисьор на идния научнофантастичен сериал на Netflix " Conquest ", влезе в заглавията на вестниците, като отдели зашеметяващите $4 милиона от бюджета на сериала за Dogecoin (DOGE).

Смелият му ход докара до изумителна облага от $27 милиона. Освен това още един крипто токен със забележителен капацитет за въздържан приход влезе в новините.

Режисьор на Netflix употребява $4 милиона от бюджета на шоуто за Dogecoin

Карл Ерик Ринш, креативният разум, изравен зад дълго чакания научнофантастичен сериал на Netflix “Conquest ”, раздруса света на развлеченията, когато стана ясно, че през 2020 година е пренасочил $4 милиона от бюджета на плана към крипто бранша.



Изборът му на инвестиция? Dogecoin , обичаната цифрова валута, въодушевена от мемета, която от дълго време поражда неспокойствие в крипто пространството. Хазартът на Ринш се изплати зрелищно, защото съгласно известията той е трансформирал първичната си инвестиция от $4 милиона в главозамайваща облага от $27 милиона.

Тази зашеметяваща възвръщаемост на инвестицията остави в боязън както крипто запалянковците, по този начин и експертите в промишлеността.

Този непредвиден доход не остана неусетен и екстравагантните разноски на Ринш бързо се трансфораха в обект на инспекция. Съобщава се, че той е похарчил към $9 милиона за дизайнерски облекла, първокласни мебели, часовник на стойност над $380,000, Ферари и пет Ролс-Ройса.

Споровете към финансовото решение на Ринш се дължат на обстоятелството, че на “Conquest ” е бил провиснал забележителен бюджет от $55 милиона от Netflix. Въпреки това сериалът към момента не е пуснал първия си епизод.

По последни налични данни Dogecoin (DOGE) се търгува на цена от почти $0.07835. През последните 24 часа криптовалутата сподели мощен прогресивен тренд, като цената ѝ се увеличи с 2.31% . Ако погледнем към последния месец, Dogecoin означи впечатляващ скок, като може да се похвали с 14.12% нарастване на цената си.

През последната година обаче се следи забележителен спад, като цената му е намаляла с 24.68%. Тези съмнения илюстрират динамичния темперамент на пазара на криптовалути, на който благосъстояния могат да бъдат извоювани и изгубени за момент.

Новият алткойн за въздържан приход

Докато инвестицията на Ринш в Dogecoin провокира талази, друга история набира известност в света на криптовалутите и онлайн търговията. Pullix , постоянно приветствана като “първата в света борса, подкрепена от общността ”, и идващото потомство на TradeFi, се прочува с въвеждането на новаторски подходи към онлайн търговията.

Pullix излиза отвън рамките на типичната платформа за търговия с криптовалути. Това е план , управителен от общността , който има за цел да демократизира онлайн търговията, като ползва система единствено за складиране на криптовалути, елиминирайки нуждата от документи KYC . Тази изчерпателност подсигурява, че всеки, който има интернет връзка, може да взе участие в онлайн търговията без спънки.

Но това, което в действителност отличава Pullix, е неповторимият модел за шерване на приходите на платформата. Притежателите на родния токен на Pullix, PLX, могат да се възползват от дневните доходи, генерирани от борсата. Тя предлага примамлива система за заплащане на притежателите на PLX, изключително за тези, които решат да стейкнат своите токени.

Част от дневните облаги на борсата се разпределят за придобиване на PLX от свободния пазар. Половината от тези закупени токени се изгарят, като се основава дефлационен механизъм, а другата половина се разпределя като награди за притежателите на стейкнати токени. Това освен покачва стабилността на токените, само че и дава опция на заинтригуваните страни да печелят пасивни награди, което прави присъединяване в екосистемата още по-доходоносно.

Тъй като платформата се приготвя за стартирането си през януари 2024 г ., тя съставлява преференциална опция за търговци, вложители и всички, които се интересуват от въздържан приход посредством криптовалути. Дръжте под око Pullix, новият алткойн, имащ капацитет за въздържан приход, който притегля вниманието и предефинира онлайн търговията такава, каквато я познаваме.

Научете повече за този план на уеб страницата Pullix.io.

Сайт: https://pullix.io/

X (Twitter): https://x.com/pullixmarkets


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР