В южните предградия на Атина и Гръцката Ривиера се наблюдава

...
В южните предградия на Атина и Гръцката Ривиера се наблюдава
Коментари Харесай

Интересна тенденция при съседите

В южните покрайнини на Атина и Гръцката Ривиера се следи взрив в търсенето на първокласни жилища, сочат данните на атинското бюро Berkshire Hathaway HomeServices (BHHS). Тенденцията се популяризира и в други райони на южната ни съседка, обичайно свързани с първокласния сегмент като Колонаки, Филотеи, Палео Психико.

В същото време, търсенето на съвременни първокласни къщи регистрира очевиден растеж в региони като Палайо Фалирио, Алимос, Елинико, Врилиссия, Маруси, Халандри, Агиа Параскеви и Холаргос. Основната група купувачи са гърците.

Профилът на купувача е много хетерогенен, регистрират от BHHS. Някои купуват доста скъпи парцели в южните покрайнини на Атина и на най-известните гръцки острови. Главно това са вложители от Съединени американски щати и Близкия Изток. Другата група вложители са тези, които желаят да получа гръцко поданство по програмата „ Златна виза “. Това главно са жители на Китай, страни в югоизточна Азия, Близкия Изток, Русия и Турция. Третата група купувачи са главно поданици от Северна Европа, Франция, Австрия и Италия. Те купуват главно за отдаване чартърен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР