В вече става задължително носенето на маски и на открити

...
В вече става задължително носенето на маски и на открити
Коментари Харесай

Маските стават задължителни и на открито в Кюстендил

В към този момент става наложително носенето на маски и на открити публични места - улици, паркове и други Това е за период от 14 дни. Всеки, който влиза в постройката на болничното заведение пък ще бъде тестван на входа за ковид. Причината за налагане на по-строгите ограничения са повишените фрапантно случаи на инфектирани с COVID-19, прецизира. 
През миналото денонощие в област Кюстендил има 58 нови позитивни случаи с Ковид-19. По общини новозаразените са надлежно: Кюстендил – 34, Дупница – 14, по четирима са новозаразените в Бобов дол и Бобошево, двама са в Невестино, оповестяват от Областния спешен щаб. Към днешна дата в Ковид отделението на болничното заведение в град Кюстендил са приети в болница 75 души. Двама пациенти са интубирани и в реанимация, по-голяма част от останалите пациенти са на О2. Седем лица са настанени за лекуване в Ковид отделението на МБАЛ „ Св. Иван Рилски – 2003 “, град Дупница. Пациентите са в приблизително тежко положение и на кислородна терапия. Четирима са приетите в болница пациенти към днешна дата в Ковид отделението на Общинската болница в град Дупница /като един от тях е с потвърден PCR, а останалите с позитивни бързи антигенни тестове/. Всички пациенти са на кислородна терапия.
 Заразата с ковид в Кюстендил очевидно удря мощно Заразата с ковид в Кюстендил очевидно удря мощно
75 кревати за заболели от ковид са заети в МБАЛ Кюстендил единствено за седмица. Именно в тази област на България скоростта на болест е може...
Двама души са умряли през миналото денонощие – жена на 74 година от община Кюстендил и мъж на 55 година от община Невестино. Лицата са имали съпътстващи болести. Областният спешен щаб сервира откровени съболезнования на фамилиите и околните на умрелите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР