В вече планират селекцията за следващия сезон. Лондончани имат големи

...
В вече планират селекцията за следващия сезон. Лондончани имат големи
Коментари Харесай

В Челси вярват, че са фаворити за подписа на Алаба

В към този момент възнамеряват селекцията за идващия сезон. Лондончани имат огромни очаквания, че ще съумеят да привлекат бранителя на. От британския клуб възнамеряват среща с представителите на играча през януари, когато имат вяра, че ще подпишат прелиминарен контракт и той ще дойде на " " идващото лято.

Агент на Алаба е Пини Захави, който е в близки връзки с Челси и е осъществявал неведнъж покупко-продажби със притежателя на " сините " Роман Абрамович. Това е една от аргументите в Челси да имат вяра, че са преди всичко в листата, макар че интерес към футболиста има страна на, и.

Според немския " Скай " обаче бранителят няма желание да договаря с Челси през януари, а и лондончани не са изявили интерес към него.

Last week many journalists reported that David Alaba had been at the top of ’s transfer list. However, Sky Germany claims that Alaba has no plans to talk with Chelsea in January, and the Blues have not registered any interest in signing him.
— Chelsea Insider (@insider_cfc)
Договорът на Алаба с Байерн изтича в края на сезона. Той на няколко пъти сяда на масата за договаряния с баварците, които му предложиха нов договор, само че до съгласие не се стигна. Според осведомени след сполучливите години в Мюнхен бранителят желае да покаже какво може на друга сцена.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР