В утрешният брой на в. Марица отново Ви очакват специални

...
В утрешният брой на в. Марица отново Ви очакват специални
Коментари Харесай

Чете в Марица: Тегленето от банкомат поскъпва двойно

В утрешният брой на в. " Марица " още веднъж Ви чакат специфични изявленията и забавни вести. Ето и част от акцентите на броя:

Тегленето от банкомат нараства двойно

Тегленето от банкомат ще нарастне още след Нова година. Таксата за кеш от АТМ машина към този момент няма да бъде закрепена, а става % от сумата. Сурвакането по джоба с най-популярната банкова услуга е неизбежно, тъй като ще има и низък предел на удръжката. Той ще бъде еднакъв на досегашната такса. Така за всяко изтегляне таксата ще е или равна, или много по-голяма от това, което сме плащали до момента.

COVID-19 ще мутира, до момента в който не срещне всеки от нас - изявление с проф. Радостина Александрова: Вероятността за повторна зараза с ​омикрон е три пъти по-голяма, в сравнение с при делта. Инфектирани със SARS-CoV-2 преди 3-6 месеца са в 5 пъти по-висок риск да стигнат още веднъж до болница спрямо имунизираните. Вирусът е като една мощна копирна машина, която за малко време основава стотици хиляди и милиони свои потомци.

Наш фермер реализира чудеса в растениевъдството с неповторим способ

Иновативен способ за екологично и икономично произвеждане на листни зеленчуци, подправки и овощни типове ползва за първи път освен в България, само че и в Европа математик по обучение, само че фермер по предопределение. Казва се Асен Багашев и по рождение е софиянец.

Съдбата обаче му е начертала професионален път в пловдивското село Ново село.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР