В утрешния брой на списанието на ККП Циушъ“ ще бъде

...
В утрешния брой на списанието на ККП Циушъ“ ще бъде
Коментари Харесай

Статия на Си Дзинпин за реформата на партийните и държавни институции ще бъде публикувана утре

В утрешния брой на списанието на ККП „ Циушъ “ ще бъде оповестена публикация на Си Дзинпин, озаглавена „ Задълбочаване на промяната на партийните и държавни институции и поощряване на модернизацията на националните управническа система и потенциал “.

В нея се акцентира, че задълбочаването на промяната на партийните и държавни институции е значима мярка за използването на духа на 20-ия конгрес на ККП и е централизирано разрастване за поощряване на модернизацията на националната система за ръководство и управническия потенциал на Китай.

„ Насърчаването на промяната на партийните и държавни институции има за цел да се подтиква управлението на партията да се стреми социалистическа рационализация да бъде по-научна във връзка с институционалната конфигурация, по-оптимизирана във връзка с разпределението на функционалностите, по-пълна във връзка с институционалните механизми и по-ефективна във връзка с употребата и ръководството. Реформата на партийните и държавни институции е комплициран и последователен план, който не може да се реализира незабавно и един път вечно. Необходимо е непрестанно да се поправя и усъвършенства функционалната система на партийните и държавни институции в сходство с новите задачи, стратегически договорености и потребности, тъй че да се приспособяват по-добре към потребностите на развиването на партията и страната “, се показва още в публикацията.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР