В условията на световна пандемия и на фона на общата

...
В условията на световна пандемия и на фона на общата
Коментари Харесай

Kaufland България с отличия на годишните награди Employer Branding Awards 2021

В изискванията на международна пандемия и на фона на общата неустановеност през миналата година, Kaufland България за следващ път потвърди ролята си освен на водеща компания в модерната търговия, само че на първо място на водач в грижата за хората. Компанията е отличена за Employer Brand Leader на годината за цялостната си вътрешна тактика и политика, които следва във връзка с екипа, включително и всички нужни превантивни ограничения, с цел да подсигурява както сигурността на своите над 6000 чиновници, по този начин и на клиентите си. През миналата година компанията съумя да сътвори условия за спокойна и безвредна работа на своите чиновници, като не позволи пандемията да наложи съкращения, а даже разшири екипа си.
Усърдната работа и тактиката, която Kaufland България сътвори и следва в изискванията на изключително състояние, справедливо бяха отличени и с I-во място в категорията „ Employer Branding Idea (in pandemic times) “. С реализирането на двете поредни акции, „ #АзПомагам “ и „ Разчитайте на нас “, Kaufland бе първата комерсиална верига у нас с цялостна интегрирана осведомителна акция, отдадена на битката с COVID-19.
„ Да бъдем водачи във връзка с работодателския ни имидж точно през 2020 година беше голямо предизвикателство. За нас постоянно е било приоритет да се грижим за нашите чиновници и да показваме своята благодарност към техния принос, освен това и в изискванията на световна пандемия. Предприехме редица начинания и следвахме най-хубавите работодателски практики, с цел да заявим нашата ангажираност към сътрудниците. Така с общи старания и добра екипна работа успяхме да се оправим дружно в една нова и непозната обстановка. “, разяснява Милена Караилиева, Директор Човешки запаси в Kaufland България.
С реализирането на акциите „ #АзПомагам “ и „ Разчитайте на нас “, Kaufland България показа своите чиновници с техните най-силни качества и високия им професионализъм. Водена от концепцията, че да бъдем виновни в дейностите си, значи да оказваме помощ дружно, компанията сподели своите герои на първа линия и по какъв начин техните старания, безрезервност и храброст не остават незабелязани. С превръщането на свои чиновници в лица на акцията Kaufland засвидетелства още един път своето почитание към труда на екипа си, с помощта на който комерсиалната верига продължава да бъде водеща в бранша и да следва своята визия за сигурен шеф.
Благодарение на сполучливите си работодателски практики към този момент три следващи години Kaufland България е сертифицирана като Топ шеф от интернационалния самостоятелен институт Top Employers Institute. Компанията обезпечава доста благоприятни условия за кариерно развиване и предизвиква вътрешното професионалното израстване и преквалификация. Доказателство за това е фактът, че 80% от ръководителите в компанията са вътрешно нараснали чиновници.
Повече за работодателската политика на компанията можете да научите на
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР