В управлението направихме добри неща за младите и това накара

...
В управлението направихме добри неща за младите и това накара
Коментари Харесай

Нинова във Велико Търново: Направеното от нас накара много млади хора да ни припознаят като своята партия


„ В ръководството направихме положителни неща за младите и това накара доста от тях да ни припознаят като своята партия. Детските градини станаха безвъзмездни. Майчинството за втората година се усили от 380 на 710 лева Увеличиха се детските надбавки. Млади фамилии с деца имат необлагаем най-малко от 600 лева за едно дете и 1200 за две. Ще продължим с безвъзмездни учебници до 12 клас и безвъзмездни медикаменти за деца до 14 година, както и с изцяло безвъзмездни процедури за двойки с репродуктивни проблеми.
Грижата за младите е грижа за демографския ни проблем. Благодарение на тези действителни дейности, от ден на ден младежи ни поддържат. Те откриха място и в нашите листи на челни места. 119 души са до 35 години, от тях 46 са млади девойки. Редом с тях има опитни парламентаристи. Богатството на нашата партия е мощната сплав от мъдростта на възрастните, опита на междинното потомство и дързостта на младите. “
Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова при визитата си във Велико Търново. На срещата участваха и регионалният ръководител - Мариана Бояджиева, областният координатор - Петко Тюфекчиев, кметът на Павликени - Емануил Манолов, лидерът на листата за региона - Явор Божанков и Цвета Галунова, дружно с останалите представители от листата на “БСП за България “ във Велико Търново.
Корнелия Нинова прикани присъстващите да гласоподават на 2-ри октомври с номер 28 в интегралната бюлетина.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР