В уникална простащина е била хваната фолк певицата Татяна във

...
В уникална простащина е била хваната фолк певицата Татяна във
Коментари Харесай

ОТВРАТ! Фолк звезда ходи по голяма нужда на пода във фитнеса! Вижте как управителката я спипа

В неповторима нецензурност е била хваната фолк певицата Татяна във фитнеса в Пловдив, в който постоянно упражнявала, научи HotArena.

Чалга звездата е била хваната да облекчава червата си непосредствено на пода, вместо в особено опреденото за това място – тоалетната, разкриват потресени източници пред „ Уикенд ”. 

Изпълнителката на „ Пайнер ” била сгащена преди дни непосредствено на мястото на престъплението. Седмици по-рано във фитнеса, който е част от огромна верига спортни центрове, почнали да валят недоволства, че на пода в банята има фекалии. 

Случваше се всеки ден в продължение на цялостен месец! По пода на банята имаше изпражнения. Накрая взехме решение да ревизираме клиентите, тъй като очевидно някой от тях се изхождаше на плочките вместо в тоалетната ”, описват хора от личния състав на спортния център. С това съвсем детективско следствие се заела персонално шефката. Тя почнала да следи за някаква причинност в появяването на миризливите находки. 

Тъй като се случвало всеки ден , било несъмнено, че те са дело на някой от постоянните клиенти. Управителката забелязала тъкмо кога става нарушаването и направила информация кой е в постройката по това време. Така елементарно разкрила нарушителката, ползваща банята като тоалетна. Разследването й стигнало до извода, че това най-вероятно е певицата Татяна, звезда от „ Пайнер ” . За да я упрекна обаче, трябвали безспорни доказателства. По закон, в сходни пространства не могат да бъдат поставени камери, тъй че трябвало да се прибегне до ловкост.

Като не знаела по какъв начин да удостовери с обстоятелства своята теза, шефката решила да хване нарушителката на мястото на престъплението. Проследила Татяна до съблекалните, а малко откакто певицата влезнала в банята, самата тя нахлула при нея. Гледката не я изненадала – на пода лежало доказателство, че някой напълно скоро е освободил стомашно-чревния си тракт от отпадъчен материал. Вместо обаче да признае виновността си, Татяна почнала да бута екскрементите в канала. „ Това не е мое! Видях, че някой се е изакал, и взех решение да го почистя ”, оправдавала се силиконовата звезда. Управителката обаче не паднала по тил. „ Като не е твое, за какво то тъпчеш в канала? ”, развикала се тя. 

В последна сметка участието на певицата в клуба било прекъснато, а клюката по какъв начин са я хванали да ака на пода сега е една от най-коментираните тематики във фитнес веригата, която има центрове в цяла България. Служителите се чудят по какъв начин и за какво Татяна има напъни всякога след подготовка. Единственото им пояснение е, че звездата на фолка си е правела клизми в банята, с цел да отслабва по-бързо . Подвижният душ бил много развинтен, което също ги навело до тази мисъл. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР