Луната е в знак Дева до 13:24ч на 18 май

...
Луната е в знак Дева до 13:24ч на 18 май
Коментари Харесай

Денят е като своеобразен тест, който само добрите хора могат да преминат

Луната е в символ Дева до 13:24ч на 18 май

Хората като цяло се стремят повече към отговорност, ред, дисциплинираност.  Стават по-практични, рационални и трезво мислещи. Като цяло Девата има удобен резултат върху хората и смекчава отрицателните резултати на Луната по време на " тъмни " интервали и неподходящи дни. Най-доброто време да се работи това, което изисква доста точност и фокусиране. Сега са значими детайлите и детайлностите. В този интервал е желателно да се отпуснете, да посетите сауна, спа салон и да прекарате повече време навън. Грижата за фамилията и здравето ви е на напред във времето през днешния ден. 

Сега би трябвало да бъдете по-внимателни към вашата диета и здраве. Важно е да не преяждате, да не се преуморявате: във всичко би трябвало да има норма. Уязвими са стомаха и червата.

Лунен календар: продължава 9 лунен ден до 14:42ч

Неблагоприятен и доста сложен ден. Дори и най-спокойните хора ще изпитат пристъпи на нервност от най-дребното. В страстите може да се следи равнодушие, непоносимост към непознатите дефекти, подозрителност и нужда от ред. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Не се концентрирайте върху мрачни мисли. Звездите ви поучават да възприемате всичко като самобитен тест, който единствено положителните хора могат да преминат. Да, тъкмо по този начин – би трябвало да се съпротивлявате на злото с положително.

Може да се проявят вашите недостатъци, да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега вашият организъм е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване. Време на енергиен поврат. Добре е да се въздържате от енергични физически извършения, масаж, посещаване на сауна. Препоръчва се ликвидиране на пространствата физически и енергийно, всевъзможни очистителни процедури.

Следва 10 лунен ден от 14:42ч на 17 май до 15:44ч на 18 май

Енергията е в разгара си, ободряваща и освежаваща, става все по-динамична и многостранна, като шадраван, бляскав на слънце. Плановете могат да се приведат в деяние. Източникът на мощ е мъдростта на предците, която не би трябвало да се не помни. Това е фамилен ден, добре е да прекарате времето със фамилията и околните си. На този ден ще бъде доста уместно да си припомните традициите на вашето семейство, вашите предшественици. Благоприятно за развиване на партньорските връзки, за подсилване на връзките и основаване на контакти.

Намаляването на силата и неприятното здраве през днешния ден демонстрират, че нещо не е напълно в ред с силата. Най-вероятно това е породено от затънал метод на живот. В здравно отношение козметичните процедури е по-добре да се отсрочат. Болестите на 10 лунен ден са кармични. Ако човек злоупотреби с силата, това води до нарушаване на имунната система и онкологично.

Най-подходящото време за забременяване на дете. Поради тази причина, сексът би трябвало да бъде празничен и в случай че е допустимо - богат на оргазми.

10 лунен ден не е доста добър ден за подкастряне, може да повлияе отрицателно на вашето благоденствие. Може оцветяване на косата с естествени багрила, само че от синтетичните бои по-добре се откажете. Препоръчва се да разресвате косата си по-често - това ще усъвършенства енергийния продан.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР