В Уелс странно създание изпълзя от пясъка и поздрави 5-годишно

...
В Уелс странно създание изпълзя от пясъка и поздрави 5-годишно
Коментари Харесай

Неизвестно създание изпълзя от пясъка

В Уелс необичайно творение изпълзя от пясъка и поздрави 5-годишно момче, което беше на плажа с родителите си, оповестява Daily Post. Срещата със странното творение се състояла в края на август, когато Джоузеф от Ливърпул и родителите му пристигнали на отмора в покрайнините на град Портмадог.

Майката на момченцето Деби снима по какъв начин синът й радостно тича по пясъка и лудува, след което разгласява видеото в обществените мрежи. Благодарение на това видео фамилията притегли вниманието към съществото. На фрагментите, снимани от Деби, може да се види по какъв начин незнайното творение наднича от пясъка зад момчето и се обръща другарски към детето. Изглежда като че ли кима и приветства момчето.

Директорът на близката зоологическа градина Франки Хобро прегледа видеото и призна, че не може да дефинира сигурно от кой тип е създанието. Според нея разновидностите са два. Това е или птица, или рак, който се намира вътре в песъчлив рид, формиран заради приливи и отливи.

„ Без спомагателни данни е мъчно да се каже тъкмо какво би могло да бъде. Това е някаква тайнственост. Но тя има рационално и светско пояснение. Каквото и да е, хубаво е да се види, че хората се интересуват от морския живот “, заключи Хобро.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР