В цялото шоу "Маскирания певец" най-голямата мистерия си остана кой

...
В цялото шоу "Маскирания певец" най-голямата мистерия си остана кой
Коментари Харесай

Падна най-голямата мистерия в "Маскирания певец"! Ето коя е Розата

В цялото шоу "Маскирания артист " най-голямата тайнственост си остана кой се крие зад маската на Розата. В края на сезона стана ясно, че това е Жана Бенгердорф.

От blitz.show.bg към този момент изказахме това съмнение.

Опитвайки се да познаят коя звезда под коя маска се крие, феновете и панелистите Гала, Геро, Ники Кънчев и Мария Илиева постоянно правеха неуместни догатки. Те заподозряха, че под маската на бодливата Роза се крият звездите от „ Шивачки” Алекс Сърчаджиева и Елен Колева, скандалната дизайнерка Мегз, певиците Тони Димитрова или Жана Бергендорф.

„ Аз съм Розата. Аз имам бодли, само че не контузвам никого. Аз желая единствено да направя света край мен по-красив”, съобщи при представянето си най-загадъчният персонаж в шоуто.

Дискусията кой се крие под маската на Розата с пресипнал глас се оказа най-разпалената в интернет. Зрителите на Нова телевизия подължават да спорят даже за пола й. Някои от почитателите на шоуто даже заподозряха, че Розата е спечелилият в последния сезон на „ Като две капки вода” Стефан Илчев.

Под зелените ръкавици на бодливото цвете обаче се обрисуваха дълги нокти, завършени в маникюр, по тази причина гласовитият бургазлия бързо отпадна от обвинените.

Подозренията на феновете в началото паднаха върху звездата на „ Пайнер” Есил Дюран поради жокера, че Розата живее на обособена планета. Освен това за 40-ия празник на Есил музикалния колос направи филм за нея, озаглавен „ Аз съм роза, само че имам и бодли”. Леко загръглената Роза обаче се разминава с визията на нежната Дюран, която е с 2 см по-ниска от високата 170 см мистериозна изпълнителка.

Изправила се пред компликации, само че успявала да ги преодолее, откакто намерила своята планета. Подвеждащите жокери заблудиха феновете, че Розата е някогашната беквокалистка на „ Ку-ку бенд” Алекс Раева. Музикални специалисти дефинират гласа на актрисата като лирико-спинтов сопран – това е нито доста висок, нито доста невисок глас, само че с огромна компактност.

В последна сметка това се оказа точно Жана Бергендорф.

В края на шоуто паднаха и маските на последните участници.

Зад маската на Пчелата се криеше победителката от третия сезон на „ Мюзик Айдъл “ Маги Джанаварова.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР