В Централния софийски затвор е имало масов бой. Напрежението в

...
В Централния софийски затвор е имало масов бой. Напрежението в
Коментари Харесай

Напрежение в Централния софийски затвор



В Централния софийски затвор е имало всеобщ пердах. Напрежението в пандиза е ескалирало. Информацията е по сигнал на лишени от независимост към Нова телевизия.

Според пандизчиите всеобщият пердах зародил сред доближените на Красимир Димитрашков, който беше наказан за ликвидиране в наркокомуната в Белмекен, и пандизчии, близки на Върбан Борисов - Боксьора, който беше наказан за грабежи.

По първична информация разногласието е зародил като възмездие поради вчерашен спор, при който мъж е бил пребит. Мъжът отказал да популяризира опиати в затворническото общежитие.

Според сигнала няколко пандизчии са потърпевши и са били настанени в болничното заведение на пандиза.

От Главна дирекция " Изпълнение на наказванията " са удостоверили, че сред пандизчиите е имало побой. Те са уверили, че все още обстановката е овладяна. Случая към този момент се проверявал, а в случая нямало потърпевши надзиратели.

Въпреки че съгласно сигнала на пандизчиите в побоя са взели участие десетки лишени от независимост, от Главна дирекция " Изпълнение на наказванията " не са удостоверили тази информация. Не били ясни и аргументите за всеобщото сборичкване.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР