В трудните условия на дъждовно, хладно и ветровито време, златен

...
В трудните условия на дъждовно, хладно и ветровито време, златен
Коментари Харесай

Французойка спечели Световната купа по модерен петобой в София

В сложните условия на дъждовно, хладно и прохладно време, златен орден при дамите от Световната купа по съвременен петобой в София завоюва Мари Отеиз от Франция с 1352 точки, пред Лаура Асадаускайте (Литва) с 1337 и Алис Сотеро от Италия с 1332 точки, която остана трета.

Сред финалистките нямаше български представителки. Утре надпреварите за Световната купа не престават с самостоятелните съревнования при мъжете, а в неделя шампионатът приключва с щафетите. За втора поредна година гостите акцентират съвършената организация на надпреварите.

Сред формалните посетители бяха още президентът на Международният съюз по съвременен петобой Клаус Шорман, генералният секретар госпожа Шайни Фанг, Андрей Кузманов - ръководител на БФМП, Камелия Александрова - общоприет секретар на БФМП и други С аплодисменти присъстващите приветстваха едно от златните български девойки - международната и европейска шампионка и носителка на бронзов орден в ансамбъла по художествена гимнастика от Олимпиадата в Рио 2016 Ренета Камберова, която също беше измежду отличилите призьорките.

Организационният секретар на " София - европейска столица на спорта " Анатоли Илиев беше измежду формалните посетители, отличили най-хубавите при дамите в Световната купа по съвременен петобой. Турнирът продължава трети ден на комплекса на НСА в столицата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР