В трейлър към финалния сезон на риалити предаването “Keeping Up

...
В трейлър към финалния сезон на риалити предаването “Keeping Up
Коментари Харесай

София Ричи и Скот Дисик скъсали заради Кортни Кардашян

В филмов откъс към финалния сезон на риалити предаването “Keeping Up With the Kardashians” Скот Дисик разкрива пред някогашната си Кортни Кардашян за какво той и София Ричи са скъсали.

Проблемът е бил точно близката връзка на Скот с Кортни. Двамата имат 3 деца – Мейсън на 11 година, Рейн – на 6 година и Пенелъпи на 8 година

“Мисля, че хората идват в нашите животи и считат, че може би е по-лесно, в сравнение с си представят… да са с теб, или с мен. Но е доста правилно, че ние идваме с много багаж. И несъмнено не е елементарно, че ние се виждаме, работим дружно и сме приятели”, изяснява той в клип, оповестен от “E”.

ТВ водещият разкрива, че е споделил, че децата постоянно ще бъдат негов приоритет.

“Аз постоянно съм бил явен, че мой приоритет са децата ми и моят живот с тях. Дори съм казвал, че да се грижа за теб също е един от целите ми”, разяснява още Дисик.

Той разкрива, че мислил, че моделката желае Кортни изцяло да изчезне от картинката. София му споделила: “Не желая да те споделям с Кортни като гадже. Трябва да избереш – мен или Кортни”, изяснява той в филмов откъс.

“Осъзнах, че София е същински боец, само че истината е, че всеки човек, който се среща с някого, ще се усеща подценен, когато гаджето му прекарва повече време с някогашната си”, споделя Скот Дисик на Кортни Кардашян.

Преди време източник на “Us Weekly” показа, че Скот постоянно ще е влюбен в Кортни и София Ричи трябвало да се изправя против това непрекъснато.

София и Скот бяха дружно към 3 години, само че се разделиха напролет на 2020 година Кардашян пък в този момент има връзка с барабаниста на Blink-182 – Травис Баркър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР