В третия сезон на най-мащабното риалити предаване в ефира на

...
В третия сезон на най-мащабното риалити предаване в ефира на
Коментари Харесай

Нощни битки в трети сезон на „Игри на волята: България“

В третия сезон на най-мащабното риалити предаване в ефира на NOVA „ Игри на волята: България “ участниците ще провокират забележителните си характери в ново тестване. След залез слънце бойците ще премерят сили в непредвидена обстановка - нощни борби на брега на морето. В гонене на огромната премия от 100 000 лв., те самоуверено ще се устремят към още повече борби и тежки задания, противопоставяйки силата на волята и физическите благоприятни условия.

„ Нощните борби подготвят освен участниците, само че и феновете към напълно друго чувство. Ще изненадаме всички с доста новости този сезон. Няма човек, който да е квалифициран да завоюва тази игра още с влизането и нашите участници го схващат по сложния метод “, сподели в „ Новините на NOVA “ продуцентът на предаването Витомир Саръиванов.

„ Тази година имаме доста по-комплексни участници, доста по-силни физически, същински бойци, само че и игрите са супер комплицирани и доста тежки “, споделя Кирил Киров – Кико, който за втора година е режисьор на приключенското риалити. Той добавя, че борбите след 23:00 часа са същинско тестване за участниците, тъй като би трябвало да приготвят телата си по друг метод.

Зрителите ще проследят всяка игра през обектива на цели 22 камери, които наблюдават и най-малкото придвижване на участниците в третия сезон на формата.

Не пропускайте „ Игри на волята: България “ сезон 3 от септември по NOVА, с цел да видите яростните борби за огромната премия. В продължение на 3 месеца участниците ще създадат всичко, с цел да продължат напред и да покажат до каква степен се простират границите на физическите и психическите им благоприятни условия.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР