В третия кръг на Суперлигата волейболният тим на Левски надигра

...
В третия кръг на Суперлигата волейболният тим на Левски надигра
Коментари Харесай

Владо Николов: Трябва да бъдем като акула, която е надушила кръв

В третия кръг на Суперлигата волейболният отбор на Левски надигра Добруджа 07 (Добрич) с 3:2 гейма и записа втора победа. Ето какво сподели треньорът на " сините " Владимир Николов за BGvolleyball.com след сложния триумф:

" Доволен съм от успеха. Щастрив съм, че макар, че водехме в четвърти гейм с 23:20, само че го загубихме, въпреки всичко съумях ме да вземем крайната победа и да запишем две точки в актива ни ".

" Това, със загубата в този гейм бе моментна загуба на централизация. Буквално трима разнообразни играчи направиха поредни неточности, нещо което въпреки всичко се случва. Затова се пробвам да науча състезателите си, изключително по-младите, че при подобен резултат, 23:20, би трябвало да бъдем казано на диалект като див звяр, като акула, която е надушила кръв. Трябваше ни по-малко от минута централизация, с цел да вземем три точки и да сме щастливи и удовлетворени. Сега сме по-малко щастливи, само че удовлетворени ".

" Като цяло съм удовлетворен от раздаването и от битката, която показахме. Имахме ужасно грешки механически, само че пък съгласно мен в такива мачове се израства ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР