В традиционното си новогодишно обръщение към българския народ държавният глава

...
В традиционното си новогодишно обръщение към българския народ държавният глава
Коментари Харесай

Румен Радев: Нужно е да имаме високи амбиции, да мечтаем по-смело и да искаме повече

В обичайното си новогодишно послание към българския народ президентът Румен Радев благодари на всички, които през 2021 година „ с почтено слово и кураж “ са отстоявали истината и са се борили за правдивост. Той напомни, че за България годината е предходна под знака на изборите и на работата на четири Народното събрание и четири държавни управления: 

„ Промените са комплицирани, остарелият режим ще се бори да запази системата, която подсигурява неговата безотговорност и облаги, само че процесът е в ход и нищо няма да може да го спре, в случай че в него участваме всички ние – с разсъдък, воля и кураж “ – разяснява Румен Радев. 

В приветствието си за новата година президентът прикани да изразим поддръжката си към всички медици, които се борят самоотвержено за живота и здравето ни, както и да не забравяме самотните, слабите и бедните. 

Поглеждайки към провокациите на 2022 година, българският президент акцентира нуждата от незабавни решения, свързани с превъзмогването на здравната и енергийната рецесия и с дълго отлагани промени за ускорено развиване. 

„ Светът към нас се развива с немислими до скоро темпове. България може и заслужава да бъде част от този развой. Нужно е да имаме високи упоритости, да мечтаем по-смело, да желаеме повече “ – уточни Румен Радев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР