В този спорт никой не може да каже, че има

...
В този спорт никой не може да каже, че има
Коментари Харесай

Българин, впечатлил германско жури с мускули: Всеки може да има тяло на Аполон по естествен начин

" В този спорт никой не може да каже, че има идеална фигура. Всеки гони най-хубавото и това става като фикс идея. В културизма не гоним достижения като оптимален спринт или устойчивост. Истинската работа е отвън залата - в кухнята, в храната, в подготовката и отношението ", сподели Кристиян, който впечатли германците с мускули, реализирани без стероиди.

Каузата на 28-годишния Кристиян Чубуров е да покаже на младите спортисти, че всеки може да построи тяло на Аполон по натурален метод. Спортистът мечтае да сътвори и Федерация по естествен културизъм.

Спортът е закодиран в неговото ДНК. В културизма всеки гони съвършенството, което е мъчно постижимо и много субективно, излиза наяве от изявление с него за Нова тв.

" В този спорт никой не може да каже, че има идеална фигура. Всеки гони най-хубавото и това става като фикс идея. С несериозно отношение ще получим несериозни резултати. В културизма не гоним достижения като оптимален спринт или устойчивост. Истинската работа е отвън залата - в кухнята, в храната, в подготовката и отношението ", сподели Кристиян.

Успехите му идват след 9 месеца на режими, диети, тренировки, стрес, хранения по 6 пъти дневно и дълги часове в залата. Всеки спортист познава тялото си и има своя рецепта за безупречна фигура.

" За да поддържаш добра форма би трябвало да си хубаво обезводнен и зареден, а мускулатурата  - заредена, с цел да реализира най-хубавата форма. На всеки от нас кожата би трябвало да е тънка, мускулатурата да е плътна и обемна, а кожата да е прилепнала ", споделя още спортистът.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР