В това време на годината е обичайно да се пишат

...
В това време на годината е обичайно да се пишат
Коментари Харесай

Писмо, "Гугъл преводач" и "може ли една риза на "Ботев" , моля"

В това време на годината е всекидневно да се пишат писма с молба за дарове. Вместо към работилницата на Дядо Коледа обаче, едно писмо е било изпратено до футболния " Ботев " (Враца).

Адресирано до ръководителя на Управителния съвет на клуба и кмет на града Калин Каменов, то идва от Холандия. В него колекционер на футболни продукти моли за подпомагане да се снабди с фланелка и шал на тима.

Всъщност на 2 декември 2019 година Петер Менега написа, че има предпочитание да си купи " риза и шал " на " Ботев " (Враца). Писмото е написано четливо на кирилица, само че най-вероятно благодарение на " Google преводач ".

Any other clubs had a letter from Peter Mennega in the Netherlands? Asked where he can get a D&D shirt and scarf! pic.twitter.com/hFQ38m5iGr
— Douglas & District (@DouglasDistrict) February 18, 2016
" Наистина бих желал да имам една риза и шал ПОФК Ботев в моята сбирка. За страдание, ризата и шал ПОФК Ботев не би трябвало да се откри. Искам да се обърна към вас за помощ ", гласи писмото, което от клуба показаха пред " Дневник ". Менега моли и за фотография на първия тим.

" Поздрави на всички момчета, които са изпращали писма и даже единствено празни пликове до непознати тимове, с вярата да ни върнат някоя картичка или рекламен материал. Днес получихме такова писмо от холандски почитател - супер крепко е. Даже се е постарал да преведе текста на български ", написа изпълнителният шеф на " Ботев " (Враца) Денислав Георгиев във " Facebook ". Пред " Дневник " той уточни, че до момента е имало запитвания за фотоси на нападателя Валери Божинов.

Изглежда, че Менега демонстрира неизменност в колекционерската си пристрастеност. Публикация в " Туитър " от февруари 2016 година демонстрира, че той е изпратил питане за фланелка и шал до дребен клуб, състезаващ се в шампионата на остров Ман.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР