В това, в което не мога да се ориентирам в

...
В това, в което не мога да се ориентирам в
Коментари Харесай

Д-р Спасков: Наивно да се мисли, че ще има ново правителство в рамките на това НС, тези хора се мразят

В това, в което не мога да се ориентирам сега във връзка с политическата обстановка, е разбиранията на депутатите. Разбирането им за това какво би трябвало да вършат. Когато се прави предизборна битка, се приказва и неприятно за съперниците. Но когато би трябвало да се търси разговор с парламентарните групи, това говорене не би трябвало да е такова. Там би трябвало да се търсят контактите с останалите, а не да ги отблъскваш.

Това разяснява пред Нова тв доктор Спас Спасков, някогашен шеф на " Пирогов ".

Така че аз считам, че към този момент сме влезнали в предизборна акция. Сега ще чуваме единствено неприятни неща за другите. Това говорене не дава никаква въможност за решение на проблемите. Наивно е да се мисли, че с тези хора и с това държание ще може да се сформира нов кабинет. Те се ненавиждат толкоз доста, че приказват директно един против различен и се наскърбяват. Как при по този начин нанесени обиди ще седнете на една маса, с цел да ръководите страната!? това на мен не ми е ясно, разяснява докторът. 

Би трябвало първо да понижат градуса на тази опозиция и тогава би имало някакъв късмет да се тръгне в вярната посока. По същия метод се сътвори четворната коалиция, а мислихме, че е невъзможна, уточни той. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР