В тези тежки и трудни времена ние можем да поемем

...
В тези тежки и трудни времена ние можем да поемем
Коментари Харесай

Карадайъ: Можем да поемем отговорността да извадим страната от кризите

В тези тежки и сложни времена ние можем да поемем отговорността да изведем страната от рецесиите. Затова Движение за права и свободи би трябвало да е във властта, съобщи ръководителят й Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Черноочене.

Този, който желае да бъде самостоятелен, би трябвало най-малкото да носи своята отговорност, добави Карадайъ и честити на хората от кърджалийската община Деня на Независимостта на България, оповестиха от Движение за права и свободи.

Карадайъ съобщи още, че останалите партии вместо да спомагат да превъзмогване на проблемите, наслагват в допълнение рецесии.

Причината да не ни желаят за сътрудници, е страхът - това важи и за ГЕРБ, и за Политическа партия. Те пред камерите споделят, че не желаят Движение за права и свободи, само че като ги няма камерите, чукат на вратата, призна Карадайъ.

Той е безапелационен, че омразата, разделянето и разграничителни линии основават политическата рецесия.

Много дълго време си позволявахме лукса да следим в профил по какъв начин се разрушава страна, държавност и народна власт, съобщи Карадайъ. Той напомни, че по време на ръководството на ГЕРБ знак на властта е била джипката, т. е. прищевките, само че в този момент в основата на новото ръководство би трябвало да са националните цели и цели.

Вместо лъжата, да сложим на напред във времето целите и задачите. Вместо ненавист, опълчване и разделяне - на напред във времето да сложим единодушие, нормалността, обединяването. Само по този начин ще преодолеем политическата рецесия, ще има непоклатимост и за вложенията, и за работните места. Това ще докара до сигурни приходи и младите няма да търсят прехранване в чужбина, сподели Карадайъ.

Той напомни, че това към този момент се е случвало до момента в който във властта е било Движение за права и свободи - 2001-2005 година. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР