В Термо-клима са вече на Коледна вълна и първата седмица

...
В Термо-клима са вече на Коледна вълна и първата седмица
Коментари Харесай

Предколеден спад в цената на климатиците с 20% и безплатен монтаж

В Термо-клима са към този момент на Коледна вълна и първата седмица на декември цените на всички мострени модели пада с 20%. Последната седмица преди Коледа, клиентите им ще бъдат зарадвани с безвъзмезден монтаж за всички климатици!



Добрата домашна атмосфера е немислима без климатик от Термо-клима. Компанията е учредена през 2002г. във Варна и от този момент се трансформира в водач в продажбата и монтажа на климатична техника в над 15 града в страната.

 

От три години Термо-клима посреща клиенти на два адреса във Варна: „ Брегалница “ 6 и в новия си шоурум на бул. „ Януш Хунияди “ 73 с  разгърната повърхност 1500 кв.м.  Там варненци могат да открият климатици на водещи марки с всевъзможни екстри за филтриране на въздуха. В Термо-клима наблюдават последните новости в климатизацията и ги оферират на клиентите си след деликатно подбиране на пазара и постоянно на гъвкави цени. Връх в климатизацията е аспираторът и генераторът на О2.



Много ценена изключително през зимата е функционалността Топъл килим. Тя разрешава топлият въздух да бъде „ изстрелван ” на 10м. ниско в земята. Почти сериен за всички машини, предлагани в Термо-клима е йонизаторът. Предпочитани са и плазмените, катехиновите и фотокалитичните филтри. И тъй като климатикът е освен нужен апарат, а и част от интериора, в Термо-клим а изобилства и от дизайнерски уреди с разнообразни форми и цветове. Умелите консултанти имат предложение за всеки клиент и за всяко пространство. Както топ модели на Daikin, Fujitsu и Mitsubishi, по този начин и бюджетни климатици и такива втора ръка. Гъвкавата лизингова скица е изключително подобаваща за клиенти, които желаят да разпределят заплащанията си във времето при нулева рента.



Монтажите се реализират от квалифицирани техници в къси периоди, а гаранционното и извънгаранционното обслужване се прави в лична сервизна база. За техниците от Термо-клима неизпълними монтажи съвсем не съществуват. Термо-клима  е желан сътрудник за доста административни здания, заведения, магазини и частни клиенти, измежду които: Апелативен съд-Варна, МБАЛ " Св. Анна " -Варна, СПОРТ ТОТО, Медицински център- Варна, Медицински център- Хелиос, Модна организация Идеа-прима, Инжстройинженеринг, Инвест банк, Експресбанк, Експресгаранцион, РДВР-Варна, хотел Вела Хилс Велинград, хотел " Грийнпарк ", хотел " Роял, хотел RIU Arabela ", хотел " RIU Bolero ", хотел " Адмирал " - Зл. Пясъци, к-с " Пурпурна звезда " - Св.Константин и Елена, хотел Кабакум, к-кс " При кмета ", хотел " Казабланка " гр. Обзор, Държавен културен институт-културен център Двореца-гр.Балчик, Медицински център " Хелиос ", Еконт експрес,  БРИТАНИКА, Варчев финанс, Регионално горско стопанство, Фестивален и конгресен център-Варна, обичаните звезди Красимир Ранков, Мариус Куркински, Ваня Щерева, Калуди Калудов и Петер Петров. Последен настоящ обект: „ Аспарухова България “

И тази Коледа в Термо-клима са обзети от възторг и неустоими оферти. Защото празникът би трябвало да е топлота, уют и споделеност! За всеки дом и за всеки човек!

 

* обява

 

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР