В тази статия ще обсъдим три различни криптовалути, които имат

...
В тази статия ще обсъдим три различни криптовалути, които имат
Коментари Харесай

Защо Биткойн може да се изстреля, Chainlink да удари $10, а Tradecurve може да се покачи 50 пъти ?

В тази публикация ще обсъдим три разнообразни криптовалути, които имат капацитета да отчетат огромно нарастване на цената през идващите месеци.

Биткойн (BTC) се усили с над 20% през последната седмица, Chainlink (LINK) следи равнището от $10, а Tradecurve (TCV) е на път да провокира промени на финансовите пазари със своята хибридна платформа за търговия.

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ TCRV СЕГА < <

Биткойн (BTC) може да пробие

Неотдавнашният ход на Blackrock, най-големият управител на активи в света, да подаде заявление за Биткойн борсово търгуван фонд (ETF) е значим стадий в крипто пространството. Това демонстрира забележителен избор на доверие от страна на видна финансова институция в областта на криптовалутите.



Стартирането на Биткойн ETF от най-големия управител на активи в света ще отвори нови пътища за всеобщо приемане на криптовалутата, като Биткойн (BTC) ще се трансформира във годен клас активи за институционалните вложители.

Цената на Биткойн (BTC) към този момент се увеличи от $24,900 до над $31,000 в границите на две седмици. Пазарните анализатори поясняват това като евентуално начало на нов бичи пазар, макар че означават, че Биткойн (BTC) ще би трябвало първо да преодолее равнището на опозиция от $31,000.

Понастоящем Биткойн (BTC) се движи бичи, като няма признаци за прибиране на облаги от страна на търговците. Това демонстрира, че актуалната инерция евентуално ще продължи, с евентуален пробив до нови исторически върхове в близко бъдеще.

Chainlink (LINK) ще доближи $10

Chainlink (LINK) сега се търгува на равнище от $6.47, откакто отскочи от равнището от $5 през последните две седмици. Но това е единствено началото на това, което може да се окаже солиден пробив за плана Chainlink (LINK).

През последната година Chainlink (LINK) се движи в границите на $5 и $10, тъй че в случай че излезе от този диапазон, евентуалното покачване може да бъде огромно.  

Анализаторите считат, че Chainlink (LINK) евентуално ще доближи $40, в случай че пробие, само че по-консервативна оценка от $20 към момента е постижима в кратковременен проект за Chainlink (LINK).

Ключовият фактор за тези бичи настроения е неочакваното увеличение на броя на партньорствата, които Chainlink (LINK) подписа през последните няколко месеца. Например Swift към този момент употребява Chainlink (LINK) за свързване на финансови блокчейни по целия свят.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР