В тази статия ще научите как да намалите желанието ви

...
В тази статия ще научите как да намалите желанието ви
Коментари Харесай

7 храни, които намаляват желанието ви за сладко

В тази публикация ще научите по какъв начин да намалите желанието ви за сладко.

Какво да ядете с цел да намалите желанието ви за сладко ?

Това е прекомерно постоянно срещан проблем за доста хора, само че има някои прелестни храни, които се потискат желанието ви за сладко и могат да улеснят нещата.. И въпреки всичко, както знаете, захарта е пристрастяваща и като опиат, затова да се откажете от нея не е елементарно. Най-доброто оръжие, което имате е яденето на избрани храни, които се борят със захарната взаимозависимост.

Протеин

Протеинът е един от най-важните типове храни, които се борят с желанието за сладко. Тялото употребява аминокиселините от протеина, които работят за стабилизиране на кръвната ви захар и оказват помощ за попречване на глада за сладко. Освен това оказва помощ за построяването на чиста мускулна тъкан, която е значима за здравословния метаболизъм. Не забравяйте да приемате сред 15-20 грама протеин на всяко хранене.

З елени зеленчуци

Във всяко едно от вашите хранения включете най-малко един зелен зарзават. Всички зелени зеленчуци и листни зеленчуци са с високо наличие на хлорофил, който се бори със захарта.. Тези храни оказват помощ да измененията вкусовите ви рецептори и балансират равнищата на кръвната ви захар, защото доста от тях са с високо наличие на хром, витамин В, който се бори с желанието за захар. Добавете всеки зелен зарзават или листно зелено, което харесвате.

О громни салати

Яжте първо салата всеки ден за обяд, заради няколко аргументи. Това ще ви научи да развивате усет към листни зеленчуци, зеленчуци и сурови храни. Тези храни са най-важната част номер едно от храненето. Имайте поради, че би трябвало да изоставите крутоните, сиренето и модифицираните дресинги с високо наличие на мазнини. Напълнете голяма купа с малко свеж спанак и малко настъргани листа от маруля. След това изстискайте сока от един лимон върху него. Добавете 1 супена лъжица. студено пресован, екстра върджин зехтин (не повече, защото е в действителност кондензиран на мазнини) и по-късно поръсете с малко черен пипер. Добавете капка лют оцет за усет. Те ще засилят усета на вашите храни и ще ви обезпечат оптимален надзор на кръвната захар. След това напълнете салатата си с протеин като сьомга или пиле, или даже с вегански източници като киноа, ядки, семена и даже леща. Добавете зеленчуците, които ви наподобяват цветни, които смятате, че бихте желали да опитате, като нарязани чушки, люспи, тиквички, тикви, авокадо, моркови и така нататък

У мни закуски

Закуските могат да бъдат превъзходен инструмент за битка с глада за захар, стига да ги поддържате здрави. Ключът е да изберете интелигентни закуски вместо модифицирани закуски. Това ще ви обезпечи хранене, без добавки, захар и рафинирани или модифицирани съставки. Интелигентните закуски включват бейби моркови, чери домати, сурови ядки, сурови семена или обезмаслено, нормално гръцко кисело мляко.Това са страхотни образци за способи за битка с желанието за захар. Ако в действителност имате потребност от нещо сладко, пробвайте плод с ниско наличие на захар, само че бъдете деликатни. Плодовете с високо наличие на захар постоянно могат да провокират предпочитание за сладко, изключително първоначално. Запазете плодовете като последна алтернатива и се пробвайте да се придържайте към зеленчуците. Ако би трябвало да хапнете нещо сладко, ягодите са плодовете с най-ниска захар, дружно с грейпфрута. Опитайте да се придържате към ядки и сурови зеленчуци, в случай че можете, и да запазите ядките до ¼ чаша, с цел да контролирате порциите.

Стевия

Стевията не е нищо повече от билка, която идва от същото ботаническо семейство като цветето на хризантемата. Доказано е, че намалява равнищата на кръвната захар, дружно с това ви дава сладостен усет, без захар. Някои хора считат, че стевията е горчива, само че множеството са пробвали нискокачествен вид. Въпреки това, когато се борите със захарната взаимозависимост, тя би трябвало да бъде вашият избор номер едно за прибавяне към нормално кисело мляко, дружно с несладки смутита и така нататък Стевията е 100% натурална, без захар, без калории и без глутен.

Тъмно какао на прахуляк

Неподсладеното мрачно какао на прахуляк е богато на натоварен шоколадов усет, който естествено се бори с глада за захар по главен метод.  То работи като стопира желанието за сладко. Можете да закупите това в множеството супермаркети или да употребявате нормално неподсладено какао на прахуляк вместо мрачно, или да употребявате сурово какао на прахуляк. Суровото какао на прахуляк е суперхрана и нищо повече от сурово какао на прахуляк. Тъй като е недопечен, той резервира повече витамини, минерали и антиоксиданти от модифицираното какао на прахуляк.

Полезни мазнини

Здравословните мазнини са от основно значение за управление на желанието ви за захар, изключително когато преди малко стартирате да се отказвате от захарта. Здравословните мазнини приготвят тялото ви да изгаря мазнините и понижават фрапантно кръвната ви захар. Те са най-добре комбинирани със зеленчуци, листни зеленчуци и постни протеини за оптимално хранене за управление на кръвната захар. Най-добрите източници включват студено пресован зехтин (1 супена лъжица на ден), всички сурови ядки и семена, сурово кокосово масло, сурови кокосови стърготини, сурово кокосово масло, авокадо, конопено масло, ленено масло и ниско наличие на живачна риба. Това са най-хубавите източници на мазнини, които би трябвало да добавите към вашата диета, с цел да се борите с глада за захар и да се борите с наддаването на тегло. Не се опасявайте от мазнините!

Инфо: allwomenstalk.com

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР