В тази ситуация има по-високи нива и някой трябва да

...
В тази ситуация има по-високи нива и някой трябва да
Коментари Харесай

Дайте да видим кои са тия, които са получавали пари от Русия

В тази обстановка има по-високи равнища и някой би трябвало да вдигне телефона на съветската страна, съветската посланичка си разреши да наскърбява българския министър-председател. Някой би трябвало да изясни на отсрещната страна какво се случва тук. Дайте да забележим кои са тия публицисти, общественици, които са получавали пари от Русия. Извадете доказателствата, съобщи някогашният президентПлевнелиев.

Много ми се желае да стъпим на здрава основа, в случай че щете на равноправността сред връзките сред България и Русия. Ако имаме доказателства, че съветски посланик е подслушвал, подкупвал, несъмнено, той би трябвало да си отиде, разяснява Росен Плевнелиев в ефира на Българска национална телевизия.

По думите му имаме опция да сложим двустранните връзки на здрава основа, на историческата истина, а не на операции.

" Продължаваме промяната остават популисти, още веднъж някакви описи и пренебрежение към институциите, сподели Плевнелиев. Той упрекна началника на кабинета Лена Бориславова, че дава популистки квалификации, Радев не е политик от предишното. Сега е добър миг да се направи дебатът, от който обществото да се излекува.
Можем да благодарим на Русия, че ни е освободила, само че не да се кланяме, съобщи Плевнелиев.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР