В тази група ще се публикува всичко свързано с участието

...
В тази група ще се публикува всичко свързано с участието
Коментари Харесай

Всичко Е Постановка! Ето Кой Ще Спечели Новият Вип Брадър, Ще Паднете!

„ В тази група ще се разгласява всичко обвързвано с присъединяване на Джулка в къщата на Биг Брадър! Всички имат правото да разгласяват мотивиращи фотоси, изрязани фрагменти, клипове, колажи и така нататък Нека я подкрепим и я създадем победител в този сезон! Тя ви обича и разчита на вашата поддръжка! “, написа Найденов в обществените мрежи.

Иначе и феновете на шоуто са безапелационни, че Джулиана несъмнено се откроява измежду останалите. „ Ако не беше фрапантната й визия, сигурно бих я определила като безспорен образец за подражателство “. „ Много мъдро и възпитано момиче. Личи си, че има обноски, интелигентна е и се държи на равнище “, „ Единственият участник, който не пие, не прави безобразия и заслужава да завоюва формата “, разясняват други.

Няма подозрение, че публиката е права и дребната Джулка заслужава успеха. Зевзеци обаче се майтапят с Найденов, че вместо да й набира поддръжници е добре самичък да влезе в Къщата.

Джулиана Гани спрягана за победител сн. Нова телевизия

В шоуто Джулиана си откри нов любовник в лицето на Уош Министерски съвет. Рапърът не крие, че хубавелката мощно го е впечатлила освен това не с гръдната си обиколка, а с поведени
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР