В своята работа имам един компас и това е България.

...
В своята работа имам един компас и това е България.
Коментари Харесай

Кандидатът за евродепутат Андрей Новаков посети общините Ружинци и Бойница

В своята работа имам един компас и това е България. Когато обичаш и се гордееш с България, обичаш и се гордееш еднообразно както с огромните градове, по този начин и с най – дребното обитаемо място. И до момента в който има едно малко село или един обособен човек, който има потребност от помощ и поддръжка, аз ще работя за това.

Това съобщи претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Андрей Новаков при визитата си в общините Ружинци и Бойница, оповестиха от пресцентъра на партията. По време на срещите си с жителите на двете видински общини, Андрей Новаков бе съпроводен от народния представител и регионален координатор на ГЕРБ – Видин Владимир Тошев, някогашния евродепутат Владимир Уручев и регионалния шеф Албена Георгиева. В диалозите участваха и кметовете на Ружинци и Бойница Александър Александров и Анета Генчева. „ Толкова хора сте тук, същински хора. Вашите ръце са вашата биография. Аз съм теоретичен да помня корените си, да помня от кое място съм тръгнал. Населени места като Ружинци и Бойница са част от волята ми да продължа напред”, сподели Андрей Новаков пред жителите на двете общини.

Кандидатът за евродепутат изрази страдание, че в предизборната акция малко се приказва за Европа. ”На напред във времето се изкарват свадите, подправените вести. Вие сте в основната роля – на 26 май вие ще решите кой заслужава да съставлява България в Европейския парламент. Факт е, че никой не е направил повече от ГЕРБ. Дали е направено задоволително? Отговорът е – към момента не, само че никой не е правил повече. През 2015г. кметът на Ружинци Александър Александров получи в завещание 70% безработица в общината. Това са 7 от 10 поданици без прехранване. Лесно ли се работи при такова завещание?! Но ние ще довършим всичко до края. За идващия програмен интервал средствата за България от Европейския бюджет ще бъдат 18 милиарда, с близо 4 милиарда повече. Средства, с които развиваме районите. Внасяме 1 милиарда, получаваме 4 милиарда годишно, или най – просто казано, по този проект, в границите на идващите 7 години, всеки българин получава по 2500 лв.. Никой от нашите съперници не може да каже това, просто при тях не е имало работещи европейски стратегии. 5 милиарда лева ще получат за развиването си дребните обитаеми места – селските региони. Това са средства, с които подобряваме инфраструктурата, подобряваме опазването на здравето и образованието, усилваме приходите, развиваме обитаемоте места”, акцентира Андрей Новаков. Той бе безапелационен, че ще работи за Видин. „ България не свършва във Видин, България стартира от Видин!”, сподели претендентът за евродепутат.

Листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили бе подкрепена от някогашния евродепутат Владимир Уручев. „ След 3 мандата в Европейския парламент, давам път на младите. Познавам ги, знам че могат извънредно доста. Призовавам ви на 26 май да изберем хората, които вършат българския глас в Европа мощен, които могат да пазят българските дела. Това са претендентите на ГЕРБ – почтени, мощни, компетентни”, съобщи Владимир Уручев.

Кметовете на Ружинци и Бойница Александър Александров и Анета Генчева бяха безапелационни, че всичко положително и положително, което се случва в общините, е разследване на положителното взаимоотношение сред локалната и държавна власт и достойното място на България в Европа. „ С доверието, което министър председателят Борисов построява към България, със мощни и работещи евродепутати и с поддръжката на държавната власт, българските общини се развиват”, изрично бяха двамата кметове.

Народният представител и регионален координатор на ГЕРБ – Видин Владимир Тошев прикани жителите на общините Ружинци и Бойница да поддържат мощния тим на ГЕРБ в изборите на 26 май: „ За да продължим напред, с цел да довършим започнатото, с цел да заеме Видинска област достойното място, което заслужава”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР