В своето най-ново научно изследване, той обяснява, че простите физически

...
В своето най-ново научно изследване, той обяснява, че простите физически
Коментари Харесай

Един От Най-Светлите Умове На Планетата Хвърли Бомбата: Открих Смисъла На Живота! Ето Го!

В своето най-ново научно проучване, той изяснява, че простите физически закони вършат комплицирания живот вероятен. С други думи, по-голямо изненада би било, в случай че се потвърди, че има живот във Вселената.

Какво е общо за всички субстанции? Всички всмукват и излъчват сила. Докато камъка гълтам малко количество сила, преди да го разпръсне назад в космоса, живота гълтам повече сила и отделя по-малко. Това го прави по-добър за преразпределение на силата, а процеса на конвертиране и консумиране на сила просто е фундаментална характерност на Космоса.

Представете чаша с горещо кафе, която се намира в стайна температура. В един миг и чашата с кафето ще придобие стайна температура и по този начин ще остане. Нейната сила се е разпръснала.

Сега си представете молекулите на топлия праисторически океан. Ингланд твърди, че материята постепенно, само че неизбежно се реорганизира във форми, които умеят да всмукват топлата сила на океана, написа разкрития.ком.

Силата на теорията на Ингланд е в това, че той дава визия за физическата основа на теорията за еволюцията на Дарвин и оказва помощ за разясняването на някои еволюционни трендове, които самата еволюция не може да изясни.

Физик стартира нова доктрина за смисъла на живота

„ Причината, заради която организма демонстрира Х характерности повече от Y, не би трябвало да приема, че това е по този начин, тъй като Х е в по-добра форма от Y, а тъй като физическите ограничавания вършат развиването по-опростено за X, в сравнение с за Y “, споделя той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР