В света, в който живеем, добротата, за съжаление, е изключение. Хората

...
В света, в който живеем, добротата, за съжаление, е изключение. Хората
Коментари Харесай

Ето как да разпознаем хората, които не ни мислят доброто

В света, в който живеем, добротата, за жалост, е изключение. Хората към нас постоянно ни мислят злото, а ние все не съумяваме да преценим кои от тях да държим надалеч от себе си и кои няма да ни навредят. Следете за тези признаци у хора в обкръжението ви, и в случай че ги разпознаете у някого, по-добре стойте надалеч от него.

1. Те са царе на споровете 

Лъжат, извъртат обстоятелствата, измислят си истории и в никакъв случай не признават виновност. Така извъртат нещата, че най-после изкарват отговорни хората, които самите те са наранили.

2. Говорят неприятно за другите 

Защо да не го вършат и за теб? Когато един човек плете интриги за различен пред личните ти очи, знай че прави същото и за теб на други хора. Не му се доверявай.

3. Властни са

Хората с неприятни планове постоянно желаят да държат контрола в ръцете си. Властни са, командват и не разрешават да поемеш самодейност за каквото и да било. Много амбициозните хора, които съумяват в живота, не са положителни по душа.

4. Никога не се извиняват 

Дори да са сбъркали, те няма да се извинят. Ще се покрият и ще изчакат бурята да отмине. Достойните хора ще подадат ръка, ще си признаят и ще се извинят. Лошите - ще замълчат.

5. Ласкатели са 

Лицемерните похвали, които ръсят на всички места, са запазената марка на подлите хора. Те не го вършат, с цел да се почувстваш добре, а с цел да им се довериш. След като имат доверието ти, могат да стартират да плетат интригите си.

6. Не разкриват нищо за себе си

Хората с неприятни планове не разкриват съвсем нищо от персоналния си живот, тъй като знаят, че някой може да им отвърне и да ги засегне тъкмо там. Потайни са и персоналният им живот си остава единствено за тях.

Източник: Мениджър Нюз

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР