В света на смесените бойни изкуства и по специално в

...
В света на смесените бойни изкуства и по специално в
Коментари Харесай

Крис Уайдман: Никой не вярва, че Сен Пиер ще защитава титлата си в средна категория

В света на смесените бойни изкуства и по особено в този на Ultiamte Fighting Championship (UFC) продължава да има песимизъм по отношение на идващия ход на Джордж Сен Пиер в ролята му на първенец в междинна категория. Бойци като Дан Харди, Люк Рокхолд и Майкъл Биспинг не считат, че канадеца ще пази купата си, даже и откакто в контракта му е записана наложителна уговорка да направи отбрана против краткотрайния първенец Робърт Уитакър.

Крис Уайдман е най-новото попълнение към този лист. В последното си изявление някогашният първенец в междинна категория не е сигурен по какъв начин ще наподобява картинката в дивизията през идната година.

"Би трябвало Сен Пиер да се бие с Уитакър, само че никой не има вяра, че това ще се случи, макар че Дейна Уайт се заклева, че това ще се случи. Няма никаква изясненост кой ще бъде първенец в дивизията през идната година. От кого ще би трябвало да взема колана? Гарантирам, че няма да бъде от Сен Пиер ", съобщи самонадеяно Уайдман.

Една от опциите, които наподобяват най-вероятно за Сен Пиер, е той да слезе в полусредна категория и да се изправи против сегашния първенец там Тайрън Уудли, с което Крис Уайдман също се съгласява.

"Да, най-вероятно. Или пък, в случай че UFC в действителност желаят да завоюват повече пари, може да създадат борба сред Сен Пиер и Конър Макгрегър ", добави Крис Уайдман.

Уайдман също съобщи, че той за в този момент е отвън сметките за безграничен интервал от време заради контузията на палеца, която претърпя в борбата си с Келвин Гастелум през юли.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР