В света има достатъчно двулични и лицемерни хора, които знаят

...
В света има достатъчно двулични и лицемерни хора, които знаят
Коментари Харесай

5 от най-искрените и честни зодии

В света има задоволително двулични и лицемерни хора, които знаят по какъв начин доста ловко да носят маски и да подведат другите. Причините, заради които хората крият същинската си еднаквост или същинските си ползи, могат да се коренят по разнообразни способи, от елементарен боязън до предпочитание за манипулиране на другите. Зодията може да бъде добър знак за това какъв брой благонадежден е човек. А тези пет зодии са си спечелили добра известност като най -честните и откровени.

1. Рак

Раците живеят в сходство със своя доста непоколебим честен кодекс: те не понасят измамата и не простят лъжите. Те са извънредно съчувствени и възприемчиви по природа, което значи, че всеки Рак схваща какъв брой разрушителна е една неистина и се пробва да я избегне с всички сили. Раците са великодушни, грижовни и любящи човеци и постоянно се стремят да оказват помощ на хората, които са част от живота им. Никога не би им хрумнало да предадат околните си или да скрият същинската си еднаквост.

2. Лъв

Лъвовете са мощно подозрителни към неискрените хора, значително заради екстровертния си темперамент и желанието да бъдат в центъра на вниманието. Самите те са отворени персони и не крият страстите си, по тази причина в никакъв случай не могат да схванат за какво хората носят маски и кривят душата си, криейки същинските си ползи. Лъвовете преглеждат неналичието на почтеност като персонална засегнатост и ще реагират с яд и гняв, в случай че подозират, че някой лъже.

3. Скорпион

Скорпионите са ходещи детектори на лъжата. Те усещат подправените от един километър и по всевъзможен метод заобикалят контакт с такива хора. Типичният Скорпион преглежда измамата като симптом на уязвимост и по тази причина няма да изпитва никакви съмнения и подозрения, че ще напусне индивида, който им е показал своето едва мястои безусловно подозрение в себе си.

Скорпионите са доста лоялни и в никакъв случай няма да употребяват другите, като ги манипулират за реализиране на задачите си. Ако са изправени пред спор на ползи, те ще се опитат да го разрешат и да приказват непосредствено, а не с подмятания.

4. Водолей

Водолеят е толерантен и разбиращ човек, който може да види и двете страни на една и съща обстановка. Разбира се, той ще се опита да разбере и да елементарни на другите и, в случай че е допустимо, да даде опция на отговорния да се оправдае. Ако обаче измамникът се провали и продължи да бъде неоткровен, тогава за Водолея той ще престане да съществува. Тази зодия бясно цени искреността и счита лъжата за непоносимо качество, тъй че няма да търпи изменничество.

5. Риби

Това е още един знак, който е кристално явен и избира да приказва намерено, даже и да звучи малко мъчително за събеседниците. Рибите няма да смекчат своето виждане върху нещата и гледната си точка, по тази причина от време на време се възприемат като прекомерно директни и даже нетактични и груби хора.

Представителите на тази зодия не знаят по какъв начин да скрият това, което усещат вътре, в противоположен случай те ще „ избухнат “. Въпреки че са подложени на критика за това, истината е, че те са изцяло естествени и откровени във всичките си прояви.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР