В сутрешните часове на много места в котловините, низините и

...
В сутрешните часове на много места в котловините, низините и
Коментари Харесай

Очаква ни топла декемврийска сряда

В утринните часове на доста места в котловините, низините и към водните басейни ще има мъгла или ниска слоеста облачност. Минималните температури ще бъдат сред минус 3 и 2 градуса, по-високи - в Източна България.
През деня ще доминира слънчево време. Привечер, от запад, ще се появи раздрана междинна и висока облачност. Ще духа слаб южен вятър. Максималните температури ще бъдат от 8-10 градуса в местата с по-трайна мъгла, до 17-19 градуса - тук-там в Предбалкана.
Преди обяд по Черноморието видимостта ще бъде понижена, само че след обяд ще се усъвършенства и ще бъде най-вече слънчево. Максималните температури на въздуха ще бъдат 12-14 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 12-13 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - до мощен, югозападен вятър. Привечер от запад ще се появи раздрана междинна и висока облачност. Максималната температура на височина 1200 м ще е към 16 градуса, на 2000 м - към 11 градуса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР