В сутрешните часове на места в равнините и около водните

...
В сутрешните часове на места в равнините и около водните
Коментари Харесай

Времето във вторник: Предимно слънчево, на места ще има мъгла

В утринните часове тук-там в равнините и към водните басейни ще има мъгла . Ще е най-вече слънчево , след обяд с раздрана висока и междинна облачност. Ще духа слаб вятър от запад-югозапад. Преобладаващите минимални температури ще бъдат сред 0° и 5°, по Черноморието до 7-8°, а оптималните - сред 17° и 22°. В София минимална температура към 1°, оптималната - към 18°. 

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево, в утринните часове на обособени места с понижена видимост. Ще духа слаб до сдържан югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 17°-19°. Температурата на морската вода е 9°-17°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа мощен вятър от запад-югозапад. Температурите ще се покачат и оптималната на височина 1200 метра ще е към 16°, на 2000 метра - към 7°.

В сряда вятърът ще се ориентира от северозапад, ще се усили и с него ще нахлува леден въздух. Облачността ще е по-често забележителна, от запад на изток тук-там ще превали слаб дъжд. Минималните температури ще са сред 4° и 9°, а оптималните - от 12°-13° в северозападните региони до 20°-21° в югоизточните. В четвъртък облачността ще намалее до най-вече слънчево, вятърът ще отслабне, температурите и в източните региони ще се намалят, оптималните ще са сред 11° и 16°.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР