В сутрешните часове на четвъртък, 28 декември, руската полиция успя

...
В сутрешните часове на четвъртък, 28 декември, руската полиция успя
Коментари Харесай

Задържаха стрелеца от московската фабрика „Меншевик“

В утринните часове на четвъртък, 28 декември, съветската полиция съумя да задържи някогашния шеф на московския цех „ Меншевик “, който в сряда откри огън и рани съдбовно един от охранителите на оборудването, след което се укри, предава РИА Новости.

По данни на управляващите стрелецът е открит на територията на завода, след което е отведен в полицеско ръководство.

Инцидентът в завода се случи към девет часа (местно време) в сряда след зародила кавга. Съгласно публикуваните данни, в утринните часове на деня някогашният притежател на завода е дошъл на територията му и е влезнал в вербален спор с актуалното управление на предприятието. След ескалация на разногласието той е създал няколко изстрела и е ранил един от охранителите на обекта. По-късно той е умрял от раните си. Уточнява се, че хипотетичният причинител е оказал дейна опозиция на полицията при опита й да го задържи.

Властите опровергаха появилата се по-рано информация за заложническа обстановка в завода. Не бяха доказани и данните за още двама потърпевши.

В Москве задержан стрелок, захвативший заложников на фабрике

  В столице России задержан бывший владелец заводи «Меньшевик» Илья Аверьянов, накануне открывший стрельбу на территории предприятия. pic.twitter.com/wsYhQvpxoy

— Политринг (@politring1) 28 декември 2017 година

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР