В студиото на Още от деня по БНТ Костадин Костадинов,

...
В студиото на Още от деня по БНТ Костадин Костадинов,
Коментари Харесай

Костадин Костадинов:Трябва да се предоговорят условията за членство на България в ЕС

В студиото на „ Още от деня " по Българска национална телевизия Костадин Костадинов, сподели че интензивността постоянно е била в порядъка на към 50% в последните 20 година „ В последните два избора тя падна под 50% поради акциите за пазаруване на гласове. Ако падне още повече интензивността, тъй като излизат хора да гласоподават, на които са им дали 100 лева, това е хубаво. Въпросът е обаче какво вършат останалите 50%. "

„ Възраждане " пораства, ние мотивираме от ден на ден и повече хора, а във връзка с общата политика - хората от ден на ден се разочароват и аз това нещо го виждам на всички места, хората не имат вяра, че нещо от тях зависи, изясни Костадинов. „ Ние обясняваме на хората, че от нас зависи всичко ".

Първото нещо, което би трябвало да се направи е да се сътвори обективна правосъдна система, с цел да раздадем отмъщение на всички отговорни за случилото се до момента, безапелационен е Костадинов. „ Законът би трябвало да се ползва еднообразно за всеки, а не кой какъв е бил. "

Инфлацията е към този момент 33%, а не 17%, добави Костадинов. „ Виждам в магазина какви са цените, настрана сметките за ток, вода и така нататък Ние предложихме ограничения още в края на предходната година, когато занапред се очакваше инфлационна вълна. Предложихме да вземем за пример ново ценообразуване на тока. Когато предложихме смяна на Данък добавена стойност, още веднъж ни споделиха Европейски Съюз не го позволява. Трябва да се предоговорят изискванията за участие на България в Европейски Съюз, а това което споделяме ние, го споделя и Макрон ".

За НАТО би трябвало да има наложително референдум, само че за Европейски Съюз първо би трябвало да си върнем парите, които ние сме дали, безапелационен е Костадинов. „ Това, което сме получили е три пъти по-малко от това, което сме дали ".

Нищо няма да получим от Европейски Съюз, тъй като изискванията, с цел да ги получим е да затворим нашите ТЕЦ-ове, изясни Костадинов.

Ако на изборите в неделя българският народ избере това, което до момента ни е управлявало, или Възраждане за България, или цялостна съсипия за страната, в умозаключение сподели Костадинов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР