В страшна еуфория е цял Франкфурт - днес местният Айнтрахт

...
В страшна еуфория е цял Франкфурт - днес местният Айнтрахт
Коментари Харесай

Летището във Франкфурт се тресе, служителите работят с фланелки на Айнтрахт!

В страшна еуфория е цялостен Франкфурт - през днешния ден локалният Айнтрахт излиза против шотландския Рейнджърс във финала за трофея Лига Европа. Голяма част от почитателите на отбора отпътуваха преди ден, а през днешния ден от летището в града изпратиха над 50 чартъра с последователи, които ще поддържат червено-черните на " Рамон Санчес Писхуан ".

На всички чиновници на аеропорта беше позволено през днешния ден да работят по изключение с фланелки на Айнтрахт.

Работниците се сливаха с пътуващите, които бяха облечени с тениски, отдадени на финала, а шалове, песни и бира сътвориха още в допълнение въодушевление на летището във Франкфурт.

Разбира се, нямаше никакви проблеми, а доминираха усмивките и положителното въодушевление преди излитането. Всички се надяваха през днешния ден обичаният им отбор да има шанс и да донесе трофея в Германия.

Работните места на чиновници по сигурността и полицията, както и пропускателните гранични пунктове, бяха в цветовете на Айнтрахт Франкфурт, който не е играл огромен европейски край от 1980 година. Тогава черно-белите завоюваха в два мача в напълно немски конфликт против Борусия Мьонхенгладбах в шампионата за Купата на УЕФА.



Тимът, воден сега от Оливер Глазнер, има още едно интернационално отличие - Купата на Интертото (1967г.), а веднъж първенец на Германия през далечната 1959 година, когато във заключителен конфликт надиграва Кикерс Офенбах с 5:3 след продължения, и е притежател на националния трофея през 2018-та, когато на финала завоюва против Байерн с 3:1.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР