В Стралджа е обявен днес ден на траур в памет

...
В Стралджа е обявен днес ден на траур в памет
Коментари Харесай

Стралджа е в траур в памет на трагично загиналия млад полицай

В Стралджа е разгласен през днешния ден ден на печал в памет на трагично починалия млад служител на реда, който в миг на инспекция върху него връхлита пийнал водач с автомобила си.
Още по темата
Генади Троев, който е служител на реда от 5 години, е проверявал сигнал за незаконни мигранти, съобщи Българска национална телевизия.

Извършителят е арестуван, а съществуването на алкохол в кръвта му е била 1,2 промила.

Погребението на 31-годишен служител на реда ще е през днешния ден на централните гробища в града. Отменени са всички празнични събития в общината.

Това е втори сходен драматичен случай за последните 2 месеца, откакто рейс с мигранти опустоши патрулна кола и умъртви двама служители на реда при опит да бъде спрян в Бургас. 

Главният прокурор Иван Гешев прикани през вчерашния ден за безкомпромисни ограничения за прекъсването на убийствата по пътя. Той реагира с пост в " Туитър " във връзка гибелта на служител на реда от Стралджа, който бил ударен от кола, до момента в който е изпълнявал служебния си дълг.

" Съболезнования към околните на умрелия служител на реда, изгубил живота си поради войната по пътищата! Поредната жертва на пътя! ", написа основният прокурор.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР