В столицата, след кратко боледуване, е починал Станислав Гуджев –

...
В столицата, след кратко боледуване, е починал Станислав Гуджев –
Коментари Харесай

Внезапно си отиде един от най-успешните застрахователи в България

В столицата, след малко боледуване, е умрял Станислав Гуджев – един от известните бургазлии, който съумя да развие сериозен бизнес в региона на застраховането, с доста другари в родния си град, оповестява " Флагман ".

Станислав Гуджев не съумя да се пребори със злокачествено заболяване, което лиши живота му едвам на 46 години.

От фамилията му оповестяват, че ще бъдат осъществени два траурни ритуала. В София поклонението ще бъде на 15 ноември от 14 ч. в православния гробищен парк „ Св. Архангел Михаил “ в кв. Бояна. В Бургас също ще се състои опело, което ще се отслужи на 16 ноември от 13 ч. в храма „ Света Богородица “.

Бизнесът на фамилия Гуджеви стартира от Бургас и е обвързван със застрахователното сдружение „ ЗБК Орел “ ООД. След разрастването на компанията, централата ѝ се реалокира в столицата София и Станислав Гуджев става шеф. Едновременно управлява и взе участие в собствеността и на други компании.

" Загубихме един извънреден човек, който с изключение на добър в своите инициативи, бе и правилен другар – с доста близки хора, които в действителност ще скърбят за ненавременната кончина ", споделиха негови сътрудници в Бургас.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР