В става нещо, което вероятно няма да се случи да

...
В става нещо, което вероятно няма да се случи да
Коментари Харесай

Президентът и премиерът влизат в затвора в новия български филм Чичо Коледа

" В става нещо, което евентуално няма да се случи да забележим: министър председателят и президентът влизат в пандиза! ", сподели с усмивка режисьорът Ивайло Пенчев. Това, несъмнено, е в границите на шегата и е част от историята, разказана в новия български филм " Чичо Коледа ", който през днешния ден потегля по кината.

" Това е една смешно-тъжна история – сложени са съществени въпроси, само че се надявам, феновете в последна сметка да си кажат: " Животът е прелестен! Благодаря за големите аплодисменти и прелестни мнения, които получихме от публиката и сътрудниците от артистичните среди! ", добави той.

Премиерата бе бурно приветствана и притегли над 1500 фенове в Зала 1, измежду които и голям брой актьори като Иван Лечев (който има присъединяване във филма), актрисата Неда Спасова, Маги Джанаварова, писателят Владимир Зарев, Дарин Ангелов, Робин Кафалиев и други




Лентата събра обичани имена от българското кино и театрална сцена – Филип Аврамов, Малин Кръстев, Васил Банов, Свежен Младенов, Симона Халачева, Милена Аврамова, Стефан Денолюбов, Ивайло Драгиев, София Бобчева, Китодар Тодоров, Башар Рахал, Ана Пападопулу и е със специфичното присъединяване на Аня Пенчева. На Филип Аврамов партнира и дребният Ален, който върви по стъпките на татко си, артистът Деян Ангелов.


Новият български филм " Чичо Коледа " е въодушевен от същинска история
Когато си спрял да вярваш в Дядо Коледа и когато минимум очакваш някой да ти помогне, можеш да срещнеш своя Чичо Коледа задремал на авт...

" Чичо Коледа " е притежател на Наградата на публиката на фестивала " Златна Роза " и Наградата на град Варна на " Любовта е полуда ".



Лентата носи духа на Коледа и преплита орисите на няколко герои. В центъра на сюжета са дете, което мечтае да има семейство и мъж в костюм на Дядо Коледа, който е изгубил самоличността си. Историята заплита орисите и на таксиметров водач и момиче, готово на всичко, с цел да реализира фантазията си, улични музиканти с положително сърце – всеки със своята обич, другарство, горест и благополучие. Следват куп комични обстановки и всеки търси това, за което жадува най-вече - семейство, амнистия, обич, другарство. Няма по какъв начин желанията им да не се осъществен, стига да повярват в Чичо Коледа!



Още от КИНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР