В Стара Загора се проведе държавното първенство в най-масовия стил

...
В Стара Загора се проведе държавното първенство в най-масовия стил
Коментари Харесай

Тотална доминация: Варненският клуб БОИЛ отборен шампион на държавното по кикбокс-лоукик

В Стара Загора се организира държавното състезание в най-масовия жанр в кикбокса – лоукик. Специалистите дефинират шампионата като най-силното състезание, провеждано до този миг в историята на българския кикбокс. Срещите се играха в три поредни дни на три кръга, а всички участници бяха извънредно сили и готови.



Бойците от варненския клуб по кик бокс и муайтай „ Боил “ преобладаваха тотално и в трите дни на надпреварата и се подредиха преди всичко в отборната конкуренция, в която участваха 58 клуба и 466 състезателя единствено в жанр лоукик.

Варненският „ БОИЛ “ взе участие с 21 състезателя във безусловно всички възрастови групи и извоюва 7 златни, 3 сребърни и 3 бронзови медала. Това го подреди отборно на върха, изпреварвайки тимовете на Семеен кодекс „ Вокил “-Варна и Семеен кодекс „ Шуменска Крепост “-Шумен.

Ядрото на тима на „ БОИЛ “ е от възпитаници на спортно учебно заведение “ Георги Бенковски ” гр. Варна.



В категориите си шампионски трофеи завоюваха:
Максим Петров Артем Калиев Милен Миленов Кристиян Адамов Маргарита Парпулова Пресиян Георгиев Росен Шеев


Със сребро се окичиха:
Никола Христов Йоана Йорданова Симеон Радев
Бронзови медалисти:
Християн Михалев Димитър Атанасов Кристиян Христов.
От клуба изричат специфични благодарности изричаме на родителите, които са непроменяемо с клуба на всяко съревнование, както и на всички съидейници и на спонсорите.

Главен треньор на „ Боил “ е Красимир Кирилов, а негови помощници са Христо Калчев, Неделчо Топалов, Здравко Василев и Жельо Димов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР