В сряда важна роля във вашите семейни дела ще изиграе

...
В сряда важна роля във вашите семейни дела ще изиграе
Коментари Харесай

Хороскоп: Благоприятен ден за работа, особено в търговията

В сряда значима роля във вашите фамилни каузи ще изиграе човек, който е от вашия кръг другари за съседи или познати.

Възможно е да бъдете поканени на събитиe от фамилен темперамент в дома на ваши другари или съседи. През този ден забавно развиване ще имат още контакти с жена, най-вероятно родена под знака на Козирог, Телец или Дева. Предстои ви среща с нея или събиране, което ще касае значим мотив в нейния персонален живот. През този ден ще имате ангажимент обвързван с мъж, който не живее с вас под един покрив. Възможно е да научите вест, обвързвана със заминаването на мъж в различен град или друга страна.

Сряда ще бъде удобен ден за работа, изключително в случай че работите в областта на търговията, даден тип произвеждане и всевъзможен тип продажби.

Овен

Не обръщайте внимание на хорските приказки по ваш адрес. Бъдете на правилото: „ Кучетата си лаят, кервана си върви “. За вас е значимо добре да си свършите работата.

Ако пред погледа ви попадне въже с примка – ще се отървете от заплаха. Облечете дреха в тъмносин цвят.

Телец

По-малко говорете с съперниците си, без значение от това прави ли сте или не. Бъдете въздържани и мерете приказките си. На никого нищо няма да докажете и единствено губите силите си.

Ако видите въжета с примки – ще избегнете заплаха. Днес са потребни пикантните храни.

Близнаци

Независимо от това дали сте прави или не е по-добре да се въздържате от разногласия. Ако истината е на ваша страна, обърнете се към съответните инстанции за подпомагане. Има огромна възможност влюбените да се хващат в дребни житейски хитрости, което може да усложни така и така натегнатите им връзки.

Подходяща храна са ястията с разнообразни екзотични подправки. Ако пред очите ви непрекъснато попада въженце с възел – ще се избавите от заплаха.

Рак

Прекарайте деня в обществото на скъпи за вас хора. Днес с тях се разбирате без думи. Ако се наложи да обяснявате претекстове за свое държание разговора ви няма да стигне до на никое място. Постъпвайте заслужено и по опция не давайте и не искайте обети и обещания.

Днес синият цвят носи шанс. Хапнете някое ядене с повече подправки. Ако пред очите ви непрекъснато попада въженце с възел – ще се избавите от заплаха.

Лъв

Звездите ви поучават, колкото и мъчно да е за вас по-малко да говорите, изключително за проектите си. Проблема е в това, че всяка дума казана от вас през днешния ден може да бъде изтълкувана от окръжаващите напълно неправилно.

И това да докара до редица разочарования. Изпълнете договореностите, които имате и обещанията, които сте дали на фамилията си.

Днес за облеклото е подобаващ строгия наследник цвят. Ако пред очите ви непрекъснато попада въженце с възел – ще се избавите от неприятности.

Дева

Днес звездите имат към вас спорни условия. От една страна би трябвало да сте делово настроени за договаряния и служебни пътувания. От друга пък е желателно да разговаряте колкото се може по-малко и към думите на своите събеседници да бъдете пределно снизходителни.

Може да облечете нещо в строго наследник цвят. Ако непрекъснато ви попада пред очите въже с възли – ще се избавите от заплаха.

Везни

Днес не обръщайте внимание на това, което се приказва по ваш адрес. Живейте на правилото: “Кучетата си лаят, кервана си върви “. На вас ви е належащо да си вършите работата, а не да коментирате кой какво е споделил.

Но, в случай че стане дума неизпълнени от вас отговорности, бъдете пределно чувствителни и безусловно направете това, което сте дали обещание.

Скорпион

По-малко внимание обръщайте на окръжаващите. Съсредоточете се върху своята работа и умерено изпълнявайте отговорностите си. Не бива да губите време в празни диалози и ниско продуктивни дейности.

Ако нечие държание ви пречи съществено да живеете обикновено, то се обърнете за помощ към висшестоящи персони или административни органи. Облечете се в непоколебим наследник цвят.

Стрелец

Постарайте се по опция да останете в сянка по време на всевъзможни договаряния. Желателно е по-малко да говорите и повече да слушате какво споделят другите. Днес много хора може да се разприказват за свои финансови или любовни секрети.

Звездите ви предизвестяват, че и вие много елементарно може да сте измежду тези бърборковци. Но, както е известно, който е преднамерен, той е въоръжен.

Козирог

Вашите изявления през днешния ден са язвителни и може би обидни за окръжаващите ви. Днес би трябвало да се стараете да бъдете правилни и пределно ясно да изказвате мислите си. Изпълнете договореностите, които сте дали обещание на фамилията си.

Днес потребни са пикантните ястия. Облечете се в непоколебим наследник цвят.

Водолей

Основните резултати от този ден зависят най-много от вашето умеене да не подминавате и дребните елементи в огромните и дълготрайни планове. Понякога вие се справяте с сходни задания много неприятно, тъй че внимавайте.

И повече си мълчете през днешния ден. Препоръчителни са пикантните храни. Ако видите въже с примка – ще се избавите от заплаха.

Риби

Предстои ви тестване, дали можете да пазите загадка. Звездите ви предлагат по-малко да говорите и повече да мълчите. Денят е добър за обмяна на опит. Всички преговори би трябвало да спазвате правилно.

Днес е целесъобразно да облечете дреха в мрачно наследник цвят. Ако пред погледа ви попадне въже с примка – ще се избавите от заплаха.
Източник - dunavmost.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР