В сряда ще се проведе финалната среща между Наско Сираков

...
В сряда ще се проведе финалната среща между Наско Сираков
Коментари Харесай

Станимир Стоилов става и спортен директор, Наско Сираков не вярва да откаже

В сряда ще се организира финалната среща сред Наско Сираков и Станимир Стоилов. На диалозите ще участва и изпълнителният шеф на Palms Bet Лъчезар Петров, който ще запознае Мъри с финансовите рамки и планове за работа в клуба.
 Наско Сираков: В Левски няма да има
Наско Сираков: В Левски няма да има " златен дъжд ", финалният диалог със Стоилов ще е в сряда

Обявиха новия спонсорски контракт с букмейкър

" Знаете, че организирах диалог със Станимир Стоилов, на този стадий той е единственият избор и опция. В сряда ще имаме заключителен диалог със Стоилов, да седнем тримата да решим по какъв начин ще се случват нещата. Да го срещнем с всичко по какъв начин ще се развива клуба в бъдеще. Аз съм уверен, че неговото предпочитание е да се завърне в Левски и ще стартира една нова синя приказка. Той не е поставял условия. Той има минимална най-малко сигурност, каквато нямаше през предходната година. Не е ставало дума за пари.

Не са водени такива диалози. Клубът ще се надигне от дъното, където е в този момент. Бяхме се разбрали да мине Общото заседание и отново да приказваме. Не имам вяра да откаже. Ако Станимир Стоилов поеме тима, той ще бъде и състезателен шеф ", сподели Наско Сираков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР