В сряда ще се приеме решение за добавките към пенсиите

...
В сряда ще се приеме решение за добавките към пенсиите
Коментари Харесай

В сряда ще се приеме решение за добавките към пенсиите и за януари, съобщи Борисов

В сряда ще се одобри решение за добавките към пенсиите и за януари, сподели министър председателят Бойко Борисов при визитата му в Западните Родопи, което бе излъчено онлайн в профила му във Facebook. Той беседва с локалните хора.

"С много старания и неизменност връщаме живота в красивите, само че отдалечени села ", посочи Борисов. Според него заради неналичието на съответна инфраструктура, значително хора са напуснали дребните обитаеми места през последните десетилетия. "Днес ние градим пътища и учебни заведения, тъй като всеки един българин и всяко едно обитаемо място са ни значими ", съобщи министър председателят. Той е убеден, че хората виждат поддръжката от страната и я правят оценка.

"Навсякъде в Родопите се строят пътища, учебни заведения, пречиствателни станции, сепариращи и компостиращи съоръжения, тъй че това прелестно място да е чисто ", сподели министър председателят

„ Усилените градежи, които се вършат в Родопите като при Абланица, като виждам отбивките, на всички места вее сме създали нови пътища. Правят се канавките, уширява се и се махат скалите на пътя за Абланица. Чакаме единствено комфортно време за полагане на асфалт. Родопите са главен приоритет и на всички места се строят пътища, учебни заведения, детски градини, пречиствателни станции, сепариращи и компостиращи съоръжения, тъй че това прелестно място да е чисто и туристите да могат да идват да си почиват в тази хубост. Като са тук машините, би трябвало да го създадем като хората “, уточни Борисов.

„ Сега научихме селата, до момента в който вършим пътищата. Населението вижда, че българската страна се грижи за мюсюлманското население тук, както за всички в страната. Затова по този начин им докривя, като Ердоган сподели, че Бойко Борисов се оправя добре. Към християни, католици, арменци и мюсюлмани има еднообразно отношение “, съобщи той.

„ Много съществено строим в Северозападна България. От Видим, през Монтана, Ботевград – Мездра, където градежът върви доста добре, както и Автомагистрала „ Хемус “. В прохода Петрохан също се строи интензивно. Ние от наша страна сме подготвени с планове и всичко. Работим за градежа на автомагистрала Русе – Велико Търново “, уточни Борисов.

„ Днес е най-хубавият празник за мен и за всички християни. На моите съперници им споделям, че няма село и град без джамия в Родопите. Някои имат по две минарета. Ако ние не се отнасяме с схващане и угриженост, по-късно други ще им създадат анализите “, добави той.

Премиерът се срещна и с възрастни хора от района. „ Днес е прекрасен празник. В сряда ще приемем решение за добавките към пенсиите и за януари. Докато има пандемия, по този начин ще бъде “, добави министър председателят.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР