В сряда Гърция започва ваксинацията срещу Covid-19 с препарата на

...
В сряда Гърция започва ваксинацията срещу Covid-19 с препарата на
Коментари Харесай

Гърция започва ваксинацията с Johnson&Johnson

В сряда Гърция стартира имунизацията против Covid-19 с препарата на Johnson&Johnson, оповестява електронното издание на Kathimerini, представено от организация " Фокус ".
Страната към този момент е получила 33,6 хиляди дози от еднодозовата ваксина. J&J се чака да изпрати общо 300 хиляди дози през май и още 960 хиляди дози през юни.  Според здравните чиновници страната ще е ваксинирала 2,5 милиона души през май и 4 милиона до юни.
 Предлагат третата доза ваксина против ковид да е за британците над 50 години Предлагат третата доза ваксина против ковид да е за британците над 50 години
Трета доза ваксина против ковид през есента ще бъде препоръчана на всеки британец на възраст над 50 години, съобщи БГНЕС. Целта е...
В опит да се форсира процеса, имунизациите ще се ползват и през почивните дни и ще се оферират и в частни клиники. Във вторник управляващите оповестиха 1387 нови случая на ковид и 81 смъртни случая.
Общият брой на доказаните случаи на ковид в Гърция в този момент е 349 936, а 10 668 са умряли от заболяването. Общо 783 пациенти остават интубирани в отделенията за интензивно лекуване.
Темата продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР