В сряда бившият премиер Бойко Борисов използва северния обход на

...
В сряда бившият премиер Бойко Борисов използва северния обход на
Коментари Харесай

Бойко в паралелния свят

В сряда някогашният министър председател Бойко Борисов употребява северния обход на Бургас за Слънчев бряг като сцена за пространна рецензия на държавното управление на Кирил Петков. " Помните ли, когато ви показвах реверсивните компресори и подменихме десетки. С най-хубавите, с най-мощните, американски, най-хубавата компания, с цел да може да вкарваме от Турция и от България в Турция, в Гърция, Румъния, Сърбия. 100 % диверсификация ", похвали се някогашният министър председател, напоително представен от " Труд ". Непостроеният интерконектор с Гърция пък внезапно се оказа виновност на държавното управление на Кирил Петков. Според водача на ГЕРБ Петков и Асен Василев преднамерено са предизвикали решението на " Газпром ", с цел да откраднат стотици милиони от различните доставки на газ през свои медиатори. Агенция " ПИК " незабавно услужливо доразви тезата на някогашния министър председател в " Бомба в ПИК: огромна скица на Киро и Асен за банкрутиране на българската енергетика ". Финансовият министър на часа опроверга Борисов, че няма медиатори в покупко-продажбите за различен газ.

Със прекъсването на газа обаче Борисов бе раздран в обществените мрежи. " Ако има един основен единствен и главен провинен за енергийната ни взаимозависимост от Русия през днешния ден, той се споделя Бойко Методиев Борисов. И би трябвало да бъде тричан през идващите 3300 години, тъй като тъкмо неговото подгъ*уване на Путин ни остави и сложи в тази тъкмо взаимозависимост. И тъкмо той е персонално виновен за неналичието на връзка на българската газова система с Гърция и за неналичието на действителни канали за различни доставки ", написа в обществените мрежи преподавателят в ЮФ на СУ доцент Христо Христев.

В излиянията си на пътя до Бургас Борисов подлага на критика и бавния градеж на пътища по морето и предвеща километрични тапи по българското Черноморие това лято. " Сложете един билборд " Това направи п ромяната ". Защото все ГЕРБ са им отговорни. Ако от днеска се захвана, до 1 юни ще го направя ", съобщи Борисов, представен от " 24 часа ". Той се опита и да се възползва и от разлома сред президента Румен Радев и премиера Кирил Петков за въоръжаването на Украйна, разясняват от вестник " Сега ", като прикани президента да отзове " това, което ни натресе ", само че също го дефинира като " най-авторитетният човек " в българската политика.

Между другото Борисов забърса и тематиката за спортната зала " Арена Бургас ". Според него тя " една година стои празна - най-хубавото оборудване, което е правено. " Довършена е, оборудвана е, а стои запечатана, с цел да не се употребява от спортисти и бургазлии. " Борисов си спести обстоятелството, че цената на залата набъбна двойно от 35 млн. лв., откогато беше стартирана през 2014 година, а пусковият период беше неведнъж отлаган тъкмо по време на ръководството на Борисов. И надали държавното управление на Кирил Петков е отговорно за това тя да стои празна и неоткрита.
Реклама Свързани публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Медийна сергия
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР