В срещата в Брюксел от бункер се е включил и

...
В срещата в Брюксел от бункер се е включил и
Коментари Харесай

Кирил Петков от Брюксел: Зеленски се включи от бункер, каза, че може би ни вижда за последно

В срещата в Брюксел от бункер се е присъединил и Зеленски, който съобщил, че в идващите 48 часа животът му е в заплаха и това може би е последният път, в който вижда сътрудниците си. Това заяви министър председателят Кирил Петков в изказване след изключителното съвещание на Съвета на водачите от Европейския съюз.

Момчета умират поради един водач, който стои от другата страна на масата и взима извънредно неверни решения. Една трета от армията на Украйна е унищожена, съобщи Петков.

" Никой не очакваше толкоз бърза и масирана офанзива с жертви в Украйна. Една трета от украинската войска към този момент е унищожена, има гърмежи в цяла та страна ", разяснява министър-председателят.

По думите му съветските бойци не знаели, че ще вземат участие в боеве, а мислели, че отиват на военни учения.

" Млади момчета - и от украинска, и от съветска страна, сега умират поради един водач, който седи от другата страна на масата и взима извънредно неверни решения ", акцентира Петков.

Той беше безапелационен, че Путин би трябвало да влезе в листата със наказания на Европейски Съюз и да понесе отговорност за нашествието в Украйна.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР