В срещата си с президента Володимир Зеленски българският държавен глава

...
В срещата си с президента Володимир Зеленски българският държавен глава
Коментари Харесай

Димо Гяуров: Румен Радев беше слаб вчера

В срещата си с президента Володимир Зеленски българският държавен глава Румен Радев бе слаб, изглеждаше слаб и причините му бяха слаби. Това съобщи в изявление за бТВ някогашният шеф на Националната разследваща работа Димо Гяуров.

На всички е ясно, че Украйна има неистова потребност от оръжие и ние бихме могли да осигурим военна помощ, сподели още Гяуров, написа.

Според него президентът Румен Радев е наясно с това, няма боен, който да не го схваща. За мое страдание, на срещата с Володимир Зеленски нашият президент беше слаб, сподели Гяуров.

С визитата на Зеленски в България се е върнала там, където е мястото - в фамилията на евроатлантическите страни и евроатлантическите хора.

Гяуров счита, че няма по какъв начин България да бъде въвлечена във войната с това, че дава малко повече военна помощ на Украйна. България би трябвало да си даде сметка, че връзките на страната ни с Русия в идващите 5-10-15 и 20 години ще бъдат разнообразни, даже и войната в Украйна да спре на следващия ден, посочи Димо Гяуров.

Той счита, че планът АЕЦ " Белене " по този начин или другояче няма да се реализира. Отдавна завърши опцията да има АЕЦ " Белене ", добави Гяуров, съгласно който няма по какъв начин да се договаря към този момент за построяването на централата.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР