В средата на седмицата мнозина ще са под влиянието на

...
В средата на седмицата мнозина ще са под влиянието на
Коментари Харесай

Три зодии трябва да се готвят за ужасен ден

В средата на седмицата мнозина ще са под въздействието на тъжни или носталгични усеща. Това може да се дължи на чувство за края на лятото, на към този момент отминала лятна отмора или да има други самостоятелни аргументи за сходни настроения.
Мнозина ще съжаляват за пропуснати благоприятни условия през последните няколко месеца, които в този момент осъзнавате, че няма да получите още веднъж. Неприятностите в фамилията през днешния ден ще са най-вече свързани с недомислени разноски, пропуснато заплащане или други парични каузи. Добро въодушевление може да ви сътвори очакване за бъдеща среща през този или идващия уикенд, с другари, обичан човек или родственици. Като цяло сряда ще бъде удобен ден за любовни прекарвания и сантиментални завършения, стига да сте откровени в връзките си.

Овен
В сряда ще предпочетете да свършите по-важните и належащи задания още в утринните часове, с цел да ви остане време за персонални каузи в следобеда. Тази тактика е удобна и ще ви донесе триумфи. Вечерта ви чака естетика във взаимоотношенията – едно стопляне, от което се нуждаете напоследък.

Телец
Чака ви положителен и удобен ден. По-решителната част от вас ще имат опцията да подхващат нещо ново и ще се озоват във вярна посока. Други ще се върнат обратно във времето, ще се усещат потиснати и без въодушевление поради остарели, непоправими неточности. По-добре е да ги забравите, вместо да си ги спомняте.

Близнаци
Намирате се в интервал на стабилизация. След напрегнатото и интензивно начало на тази седмица сряда ви оказва помощ да се отпуснете и да съхраните хармонията в себе си. Нуждаете се от схващане и поддръжка. Не можете да се справите сами с един проблем от всекидневието. Потърсете помощ. Само по този начин ще съумеете да го преодолеете.

Рак
Намирате се в интервал на одобряване след към този момент направени промени. Вие съществено се възползвахте от директното придвижване на Меркурий от началото на месеца и стартирахте към този момент запланирани каузи и действия. Чакайте развиване и не се тормозете да разгласите желанията си. Ще спечелите сигурно.

Лъв
За вас сряда е следващ деен ден. Деловият ви живот минава в разногласия и несъгласия, само че по този метод вие защитавате мнението си и давате да се разбере чий глас би трябвало да се слуша в колектива. Дано не попадате на по-авторитарни от вас хора, тъй като конфликтът с тях ще е много тежък и противен.

Дева
Сряда не е по никакъв начин неприятен ден за вас, макар че по всевъзможен метод се пробвате да си внушите нещо съдбовно. Просто намалете упоритостта и не си поставяйте цели, които са неизпълними. Прекаленият перфекционизъм сега е повода да не завършвате в точния момент нещата, които сте почнали. Бавите се прекомерно.

Везни
Вие се реализирате прелестно тази седмица, само че за жалост, ще усетите, че силите ви лека-полека, постепенно и несъмнено ви напущат – знак, че ви е нужна отмора, разпръскване и търсене на нови случки. Вечерта ви чака забавно запознанство с човек, който ще ви завърти главата, стига вие да желаете.

Скорпион
Бъдете деликатни, тъй като към вас дебнат доста рискове, които вие не отчитате в елементи. В момента сте се пуснали по течението, търсите опция да започнете нещо ново и безогледно, по никакъв начин не вниквате в същината на нещата. Това е и повода да ви грози неуспех. Не започвайте нищо ново.

Стрелец
В сряда някой се пробва да ви скъса нервите, ровейки се в непотребни елементи и спирайки всевъзможни ваши инициативи. Не се дразнете ненужно. Денят няма да е прекомерно неприятен, в случай че не обръщате внимание на хорската завист. Просто живейте в своя по-изолиран свят, надалеч от всички останали. Поне за момента.

Козирог
За разлика от вчерашния сложен ден, сряда ще протече надалеч по-привлекателно и удобно. На работното място не сте застраховани от проблеми, само че тях ще ги решите едвам в идната седмица и е по-добре да ги насрочите за тогава. Днес можете да се заемете с персонални задания. Отдайте се на заниманието си, почивайте.

Водолей
Сряда е настоятелен ден за по-голямата част от вас. Вие се чувствате добре в своята кожа и ще се стремите към нови запознанства и разширение кръга на другарство. Напрежението е основано от среща с неприятни досадници, които търсят да се заловен за всяка детайлност. Не се занимавайте с тях. Безсмислено е.

Риби
В прочувствено отношение сте много по-добре. Днес знаете тъкмо какво желаете и по какъв начин да го постигнете. Въпреки това при вас в сряда доминират рутинните отговорности и новости съвсем не се чакат. Бъдете деликатни, когато разговаряте на тематика бизнес и пари. Прекалено великодушни сте и може да се ощетите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР