В средата на октомври 2019 година прокуратурата нахлу в БФС

...
В средата на октомври 2019 година прокуратурата нахлу в БФС
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Смачкаха разследване срещу Боби Перуката

В средата на октомври 2019 година прокуратурата нахлу в БФС след оставка на Боби Михайлов, само че откакто той се върна на власт следствието беше смачкано и никой не даде каквато и да е пояснение.

По информация на Lupa.bg тогава зад Боби застават няколко мощни политически личностии всички материали са захвърлени в прахта. Извадени от там, през днешния ден Боби Перуката бе привикан на разпит, поради огромният скандал, който този път евентуално " ще отреже главата му ". 

Какво се случи тогава:

Специализираната прокуратура излезе с изказване по отношение на стартиралата акция в Българския футболен съюз. Часове откакто Борислав Михайлов подаде оставка, ГДБОП нахлу в офисите на БФС. Ето и известието на прокуратурата от този ден:

" Във връзка с високия публичен и медиен интерес към осъществените на 15 октомври 2019 година дейности по следствието на Специализираната прокуратура и ГДБОП в Български футболен съюз:

На този стадий даването на информация за продължаващите с висока активност дейности не е в полза на следствието на Специализираната прокуратура. Данни за резултатите ще бъдат предоставени в оптимално огромен размер при първа опция по преценка на наблюдаващия прокурор. "

Въпросът 

Защо обаче макар обещанията за интензивна работа не се случи нищо? Боби Михайлов си седна на стола и продължи да ни прави " футболни джуджета ".

По информация на Lupa.bg още тогава са открити куп нередности и несъответствия за огромни суми пари, получени и изразходвани от БФС. Всички материали обаче са прибрани и неглижирани по устно предписание персонално на тогавашния основен прокурор Иван Гешев.

Дали напън в този момент върху Боби Михайлов може да го накарат да приказва за събития, станали преди 3 години?! Чакат ни интерсни събития и кавги!

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР